Az izo whey zero biotech vagy az update shakek a jobbak fogyashoz?
Nem ez határozza meg a fogyást.
Személy szerint inkább eszem rendes ételben fehérjét, az nagyon bejön.
na az utolsó válaszóló szépen bemutatta ,hogy működik egy norbi agymosott szekta tag :D szépen leírta a norbi mester szavait ,mint egy példás másodikos. Rost, ja a legminőségtelenebb hitvánny rostot berakta a fehérjébe, hogy kevesebb tejsavót kelljen, aztán szépen nektek betudja dumálni,hogy ez így nagoyn fa@sza. Fehérjébe tejsavó kell ,hogy legyen meg természetes édesítő esetleg. Norbiéba meg minden hitvány sszz@r van ,csak hogy valamiből álljon minél olcsóbban, aztán többszörös áron a sok hüüvlye tanítványa (már bocsánat) vegye őket.
Ennél az embernél nagyobb kókler nincs a világon. A 80 Ft értékű lisztjét árulja 1300 ftért , ami se nem jó,se nem egészséges. Szerencsére már egyre többen rájönnek ,hogy micsoda kókler a szerencsééétlen nejével együtt. MOndjuk akinek van egy kis esze annak már feltűnnik ,hogy egy egészségguru miért van disznóra hízva, meg hát nyíltan alkoholista már régóta..de megmagyarázza ,hogy a szeszben nincs ch ,ezért mehet nyugodtan...őszínte szava nincs neki, elég megnézni egy két videóját, a szemén látszik ,hogy kamu minden megnyílvánulása
Norbi agymosott szekta blablabla... nem neked irtam es pont nem erdekelt a velemenyed sem. A kerdezonek valaszoltam,nem kell egybol piszkalni a masikat. Nem vagyok Norbi fan,a termekeit is csak neha tudom megvenni (bolt hianyaban),de az elvei mukodnek! Nem fog fegyvert senki fejehez, hogy vegyek a termekeit.
Biotechet is szeretem nagyon. Ha nem hiszel a rostnak es nekem sem akkor igyad a protein shaket lenmaggal v chia maggal egyutt. Tapasztalni fogod sajat magadon,hogy sokkal tobb ertelme van ugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!