Update péksüti tízóraira?
Sajnos felszaladt rám 5-6 kiló, amitől minél hamarabb meg szeretnék szabadulni. Szerintetek ilyen étrenddel ez kivitelezhető lenne?
Reggeli: 2 hamlett, pulykasonka, zöldségek
Tízórai: vmilyen Norbi péksüti
Ebéd: amit a menzán kapok (hivatalosan kb 700 kcal az ebéd, de nem szoktam mindent megenni)
Uzsi: zöldségek
Vacsi: update shake
+heti 4-5x minimum 1 óra mozgás.
175cm,73 kg
Hanyagold a péksütiket, inkább egyél gyümölcsöt.
És ez így nagyon kevés. Inkább egyél többet, minthogy koplalj, mert az tartósabb lesz. Bár kicsit lassabb is.
update dolgok is ugyanolyan fehérlisztesek mint bármilyen más péksütik máshol. Update sütik anno azért lettek ,kitalálva,hogy ha néhanapján "bűnözik" valaki a diétájában,akkor kedvezőbb ezeket ch csökkentve édesítőszeresen elkövetni. Csak utóbbi időben a jó kis marketing ,meg pénzszerzési lehetőség azt hirdeti,hogy persze ezeket lehet enni éjjel nappal. Pedig visszalapozol Norbi fb oldalán is jó pár évet ,akkor leírja ,hogy ő is csak kilengésnek ajánlja néha. Sőt Réka egy Friderikusz műsorban anno még erősen mondta is,hogy ezekkel is mértékkel kell bánni. Persze most jelenleg mást mondanak,mert a pénz nagyúr. Az emberek meg hiszékenyek. Update péksütik is ugyanolyan fehérlisztes,kalóridús termékek. Semmivel se egészségesebbek mint mások. Tudom tudom Norbi nem tőrödik a kalóriával csak a ch-val. Pedig a zsír kalóriája akkor is beépül,ha túlzásba visszük. Ráadásul ő a legminőségtelenebb zsírokat,olajokat(mivel így olcsóbb,több a haszon) használja,amik nem egészségesek megint csak.
Lényeg,a lényeg, attól ,hgoy valami updata,és egy híres celeb ajánlja,meg jó a marketingje attól még nem az aminek látszik. Főleg elnézve Norbit mostanába. 20 évvel idősebbnek néz ki ,mint ahány éves. És elég durván kövér is. Mondjuk a termékeit tuti nem eszi,mivel műkaja szint ,mint a meki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!