Hogyan tudnék fogyni? 159cm 52kg vagyok. Dagadtnak/husisnak számítok? Mennyit kellene fogynom? 16/L
Figyelt kérdés
Én megvoltam magammal elégedve. Nem tartottam magam daginak/husisnak. De pár hónapja az osztálytarsaim állandóan gúnyolódnak rajtam, hogy milyen dagadt vagyok. Fogyjak le. Alaktalan vagyok. Malac olba való. Stb... Nagyon kellemetlenül érzem már magam.. és mindenáron fogyni szeretnék.2017. febr. 26. 20:11
11/11 anonim válasza:
Szerintem ebben az esetben ez a testsúly teljesen normális és amugy sem kéne az ilyen sértésekkel foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!