Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Fogyni szeretnék. Tapasztalato...

Fogyni szeretnék. Tapasztalatok? Hogy sikerült nektek lefogyni és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok 66 kg 165 cm magas. Le szeretnék fogyni olyan 45-50 kg-ra vagy legalább is addig ameddig olyan alakom nem lesz ami tetszik. Arra lennék kiváncsi hogy milyen sporttal lehet lefogyni és milyen sokszor kell azt üzni?! És miket kellene ennem és miket nem szabad? És mennyi idő míg lefogyhatok és kb mennyit?

Bocsánat ha zavarosan írtam vagy ha sok lett. Csak mástól nem tudok segítséget kérni és személyedzőm sem lehet. A válaszokat előre is köszönöm! :)

2017. jan. 2. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vállalj nyáron nyári munkát valamilyen gyümölcsösben/termőföldön. Jó kis fizikai munka és még pénzt is kapsz érte.

Mellette figyelj az étkezésedre! Ne koplalj,hanem egyél rendesen,csak figyelj,hogy a szervezeted "hasznos" tápanyaghiz jusson és olyanhoz amit nem tud kellően felhasználni. Azaz sok zöldség,csirkehús,rizs és nagyon minimális nasi (nasi helyett gyümölcssaláta, magvak (óvatosan) esetleg protein szelet)

2017. jan. 13. 18:12
 12/12 anonim válasza:

1. Ne zabalj mindent

2. Egyel kapiszta levest en 1 het alatt fogytam vele 3 km ot de semmi mas nem ettem es csapvizet ittam ezt csinalod 2 hetig olyan lapos lesz a hasad higy suhajjjj

2017. febr. 7. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!