Szerintetek mennyire szurtam el?
1. Az Update módszert elszúrni már nemigen lehet, sz.r az önerőből is.
2. Az emberi szervezet tömege ingadozik, a bevitt tápláléktól, folyadéktól, aktuális hormonális állapottól, nőknél a havi ciklustól függően akár 2-4 kilót, a tiedhez hasonlóan alacsony tömegnél mondjuk inkább 1-1,5 kilót, tehát a harminc dekákkal számolgatni totál fölösleges, pisilsz még egyet és már könnyebb vagy annyival. Vagy iszol egy pohár vizet és nehezebb.
3. Sem hízni sem fogyni nem lehet egy-két napi kalóriatöbblettől. Többet ettél? Kikalod, aztán lehúzod a vécén, pápá...! Semmi jelentősége tehát, ha elvétve van egypár kevésbé szigorú napod - pláne, hogy az induló súlyod volt kb. az optimális és mostmár alatta vagy...
4. A tejről megoszlanak a vélemények, hogy lehet-e része egy szálkásító étrendnek. Én a magam részéről tejpárti vagyok, nekem bejött, 16 kilót fogytam folyamatos tejfogyasztás mellett. Másoknak nem jól hat, ez szerintem egyéni. Azt viszont nem értem, hogy az emésztésed mitől segítené. Nem segít az semmit, fehérje, zsír és cukorkoktél, amivel élhetsz vagy sem. Az emésztésed/anyagcseréd a rost és a folyadékbevitel pörgeti, no meg az intenzív testmozgás.
5. SZVSZ semmi szükséged további kalóriadeficitre. Jelenleg a súlytartás vagy kismértékű izomtömeg-növelés lehetne értelmes cél, megfelelő edzés mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!