Szerintetek így lehet fogyni?
Örülök,hogy már ennyit haladtál kérdező.
Ahogy az előttem lévő válaszoló már elmondtam,nem azért szóltam le Norbit,mert nem hatásos,hanem azért,mert a piár miatt az embereknek gyönyörűen be lett magyarázva,hogy csak a Norbis kaja az egészséges,és csak attól lehet fogyni,pedig ha valaki tornázik(bármit!)és egészségesen táplálkozik(amihez nincs szükség Norbis termékekre)ugyanúgy lehet fogyni,és kevesebbe is kerül.
Egyébként a mi családunkban rettentő komolyan vesszük az egészséges életmódod,minden címkét elolvasunk és igyekszünk kerülni a káros dolgokat amennyire lehet,és vannak olyan Norbis termékek,amiket mi meg nem ennénk,mert elég csúnya dolgok vannak az összetevők között.
Azt nem mondom,hogy minden termékük káros,de van köztük is olyan,ami egészségtelen,szóval azt javaslom,hogy olvasgasd te is a címkéket kérdező,ne csak a neve miatt vedd meg a terméket.
Sok erőt és kitartást kívánok a fogyókúrához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!