Milyen fogyókurát csináljak?
Figyelt kérdés
Már pár napja járok edzeni de le akarok fogyni.Van egy olyan dieta ami ilyenkor lenne jó vagy bármilyen diéta ami jó lenne.2016. jan. 27. 20:37
1/5 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz, valamilyen szálkásító diéta kell, akármit is csinálsz. Az edzés miatt még jobban megnövekszik a fehérjeigényed, persze csak egy kicsit.
2/5 anonim válasza:
A legegyszerűbbet és leghatákonyabbat : Ne Zabálj !
3/5 anonim válasza:
#2: Ha az ember mindössze épp elveri az éhét s úgy hízik meg, akkor ez pont hogy inkább lehetetlen, mint egyszerű (velem nem ez volt, én ipari mennyiségekkel híztam évi 1 kilót, de van, aki kis kalóriatöbblettel hízik, s nem pazarol).
Annyi igaz, hogy kalóriadeficit kell, de a visszafogott, súlytartó táplálkozás sem jó, mert azzal sem fogy az ember.
4/5 anonim válasza:
Lajcsi fitnessz..
Napi max 2 óra alvás és max egyszeri étkezés 4 hónap alatt - 15 kiló!
5/5 anonim válasza:
A legtutibb fogyókúra módszer bizony a mozgás. Futás, kardió rendes terembe és a szabadba illetve az étkezési rend gyökeres átalakítása hosszú távra. Aki nem ezt mondja az vagy hülye a témához vagy érdeke fűződik hozzá hogy ne ezt mondja. De ha csak a tiszta eredmény érdekel, akkor ezt a választ fogadd meg, ingyen van és a legtöbbet ér, nem azért mert én mondom hanem mert ez az egyenes út a célodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!