Norbi update egy kamu nem is ertem minek van kategoria neki?
Figyelt kérdés
sjwixsnusiisj2015. nov. 8. 10:10
1/5 anonim válasza:
A 90 napos kiegyensúlyozatlan borzalomnak a 3 szénhidrátnapjával miért van?
3/5 anonim válasza:
Van, akinek a koplalás jött be, de attól az még nem jó.
4/5 csumpimioka válasza:
Egyáltalán nem kamu. Nem azt ígéri, hogy ebből zabálj, mint egy disznó és fogyni fogsz, csak a sok suta paraszt azt hiszi, aztán fulladásig zabálva panaszkodik, hogy ettől nem is fogy. Én csak azért cseréltem fel norbi update-osra az ebédemet, mert sokkal finomabb volt, mint más házhoz szállított társa. Egy pillanatig sem hittem benne, nem is érdekelt a dolog (nem tudtam elképzelni, hogy az ami ugyanolyan ízű, mint amit én főzök, mitől lenne update), de azt vettem észre, hogy a pár felesleges kilóm egyszer csak eltűnt... Szerintem ez is ugyanúgy működik, mint nagyon sok más diéta, de ameddig zabálással akarsz fogyni, addig nem lesz változás, az biztos!
5/5 anonim válasza:
Kedves kerdezo!Szamodra egy kamu, esetleg igy lenne celszeru fogalmazni , szamomra meg az a kerdes minek irsz ide ha igy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!