Mi a reggelid?
Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 20:01
21/26 anonim válasza:
Kb.5 dkg sós szalonna lepirítva,egy nagy fej hagyma rajta ledinsztelve,(ez után a felesleges szalonnazsír lecsepegtetve),3 tojás felverve,sóval,borssal,őrölt lenmaggal és őrölt amaránttal omlettnek ráborítva a szalonnás hagymára,mindkét oldalát pirosra sütve.Hozzá fekete tea.
22/26 anonim válasza:
#21: Sosem láttam még rajtam kívül senkit, aki lenmaggal eszi a rántottát vagy akkor már nem tudom, mi a neve. Én is ritkán, s felesben van mandulával, nagyon finom (csak mandulával is az, persze). Amaránttal fogalmam sincs, milyen, de a zabpehely is feldobja érdekes módon (nem szeretem a zabízt) s gondolom, a tápiókakeményítő is, de azt csak lennel és szezámmal alkalmaztam eddig tojásban. Kár, hogy szénhidrátos.
23/26 anonim válasza:
Minden normális jöhet, de mértékkel.
tükörtojás, lekváros-margarinos kenyér, mézes kenyér, fokhagymás-kacsazsíros pirítós, 2 sör, vagy éppen alma, körte, 1kg paradicsom 1 fej karalábéval.
A lényeg a változatos étkezés,
és legfőképpen a MOZGÁS !!!!!!!!!!!
24/26 anonim válasza:
kirántott asztalfiók, hengerfejes káposztával!
neked?
25/26 anonim válasza:
Hijj de vicces az utolsó válaszoló!!!! Ja mégse... -.-
26/26 anonim válasza:
mert erre a kérdésre mi a f szomat lehet válaszolni?
mit érdekli azt a kérdezőt, hogy mit eszek, te meg egy vakbélgyulladás vagy oszt kész, nincs ezen semmi meglepő.
elnyomnak otthol, a suliban, oszt itt éled ki magad.
de tudlak sajnálni.. jah nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!