Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Norbi módszerének mi a lényege...

Norbi módszerének mi a lényege? Össze tudná nekem valaki foglalni? Akkor is működik ha nem veszek drága Update-es élelmiszereket?

Figyelt kérdés
Sajnos azt nem tehetem meg, hogy Norbis élelmiszert vásároljak, most gyeden vagyok épp, ami nem sok.. :). Viszont a módszert sokan dícsérik, mivel maradt rajtam sajnos a szülés óta, ki szeretném próbálni.
2015. júl. 3. 13:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Röhögök a válaszokon, aki azt írta hogy 10 hónap alatt 40 kilót fogyott a norbi kajával és csakis azzal lehet ezt elérni az nagyon el van tévedve.

Én 4 hónap alatt fogytam 20 kilót egészséges táplálkozással és sporttal. (nem koplaltam)

Nem ettem norbitot.

2015. júl. 9. 01:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Valóban nagyon drága. Csatakozom a RACIONÁLIS válaszokhoz.
2015. júl. 9. 22:29
 13/14 anonim válasza:
Norbi épp itt ül mellettem. Azt ajánlja hogy ne vedd meg ezt a drága sz.. cuccot. Inkább egyél annyit- és azt, amennyi- és ami jól esik! ;)
2015. júl. 15. 21:50
 14/14 anonim válasza:
Én erre csak annyit írok, hogy mikor Norbinak nem volt saját terméke, akkor mindenféle rengeteg más dolog 1-es kódú volt. Aztán elkezdte gyártani a saját termékeit. A következő kódkönyvében már amiből sajátja volt, az mind átkerült az egyes helyett valamelyik rosszabb kategóriába, miközben az összetételük nem változott. A végén meg odajutottunk, hogy már mindent gyártanak és az övéken kívül más nem is jó. Aha. Hagyjuk már.
2015. aug. 19. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!