Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » 18 éves vagyok 185 cm és 125...

18 éves vagyok 185 cm és 125 kg sok ez vajon?

Figyelt kérdés
2015. márc. 5. 15:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Alapvetően értékes az előző válasz, de azé'.....

"Fiatal vagy keress valami sportot ami tetszik és iktasd be az életedbe.. Egy év alatt lazán lemész 90-100ilóra, sőt az edzésben az a jó h nyugodtan bírsz bármikor bármit enni másnap letornázod.. Persze nem sakkra gondoltam..:) próbáld ki az edzőtermet.. Ott is inkább kisebb súlyal nagyobb sorozatokat, egy kis futópaddal vagy sígépen bemelegítve.."

Hát... hol kezdjem? Kezdek a pozitívval (a kérdező szemszögéből): ha komolyan gondolja, egy év alatt 40 kilótól meg tud szabadulni (akár többtől is, de 40-től biztos).

"Nyugodtan bármikor bármit enni"? Bármit??? Neki drasztikus változás kellene, NEM EHET MEG BÁRMIT. Ha zabálja a kalóriában, szén-hidrátban dús kaját, akkor szerinted elérhet bármit az edzéssel? Étrend nélkül nincs fogyás. Sovány húsok, hal, zöldség. Ja, és víz.Ebből kéne rengeteget enni/inni, méghozzá előre kiszámolt kalória és tápanyagbevitellel.

"Kisebb súllyal nagyobb sorozatokat"

Ez pedig a szokásos hülyeség, NINCS olyan, hogy "szálkásító ismétlésszám". Mehet nyugodtan a normális súly, nem kell puncisúlyokkal ökörködni. Az étrendedtől függ, fogysz e, nem az edzéstől. A súlyzós edzést meg amúgy se zsírégetésre végezzük.

2015. márc. 9. 13:59
 12/21 anonim ***** válasza:

7-es XDD

Viccet félretéve, 1 kg zsírt biztos nem szedsz fel egy nap alatt :D

A kérdésedre válaszolva: igen, sok.

A változás rajtad áll.

2015. márc. 10. 14:26
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha ennyire hízékony vagy,kivizsgáltttad már magadat,pl.pajzsmirigy,stb.
2015. márc. 10. 23:54
 14/21 István1979 válasza:
Ilyen magassághoz ennyi kg sok. Ha a lányok véleménye az érdekes, akkor fontosabb, hogy mennyi ingatlan van a neveden. Tapasztalat. Aki azt mondja, hogy nem így van, az hazudik.
2015. márc. 11. 07:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem, te cipeled.
2015. márc. 11. 07:54
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen ilyen hízékony vagyok 2 napja ruhástól 124.5 voltam most meg 126.5
2015. márc. 11. 14:45
 17/21 anonim válasza:
Őszinzitén? A megfelelő súlyod a 75 lenne... Persze, ha akar 100 kg-re sikerul lefogynod az nagy eredmeny. SOK SIKERT!!!
2015. márc. 12. 09:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Érdekel valakit?

Én 16, 190, 110 kiló, és meg sem látszik rajtam!

2015. márc. 12. 13:53
 19/21 A kérdező kommentje:
Rajtam se látszik amúgy 90-nek néz mindenki
2015. márc. 12. 15:34
 20/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem látszik, és mindenki azt hiszi, hogy 90 vagy (még az is sok egyébként).

Ha 185cm-hez 125 kiló vagy, akkor a testtömeg-indexed (BMI) 36.5, ami nagyon sok!

25-ös BMI fellett túlsúly, 30-as BMI felett elhízás, 35-ös BMI felett súlyos (morbid) elhízásról beszélünk, ami nagyon jelentős egészségügyi kockázatokkal jár, pl. szívbetegség, érbetegség és (főleg) cukorbetegség!

Teszteltetted magad, hogy nem vagy-e cukorbeteg, vagy nincsen-e valamilyen cukorbetegséget megelőző állapotod? Nagyon sürgősen le kellene fogynod, főleg, ha a családban volt/van rokonod, aki cukorbeteg volt vagy jelenleg is az, mert sajnos a kockázat öröklődik.

Sok sikert a fogyáshoz!

2015. márc. 12. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!