Van itt olyasvalaki, akinek a Norbi Update ételektől (nem a Teletál-osaktól, hanem a boltban vásároltaktól) esetleg hasmenése volt?
Norbi update kaját ajánlott, tehát szójás, gluténos, mesterséges adalékos műkajákat.
Innentől kezdve ő áltudományos.
Én mint dilettáns fórumozó.. persze, sokkal jobb ha a 'szakembered' elismert, senki sem vonja kétségbe amit mond, és hülyeségeket beszél. Az mennyivel jobb mint egy dilettáns fórumozó.. Jaa, a gasztroenterológusod megél abból amit csinál.. pénzt kap a tévedéseiért. Hát, velem van a baj, érzem mert én nem kapok pénzt.. pedig kétségbe vonom hogy egy embernek jó lenne a takarmánynövény.. de velem van a hiba.
Biztos a xilit miatt, ami egy természetes anyag (nyírfacukor).. hozzá lehet szokni. A Norbi termékeknek klinikailag igazolt hatásuk van. Nekem 4 terhességem ment el, az ötödikkel update életmódott folytattam és most egy 10 hónapos egészséges kislány anyukája vagyok, 9 kilót híztam a terhesség alatt és már rég visszanyertem az alakom, a baba még mindig kap anyatejet és szuperül van, és nekem az endokrinológusom ajánlotta az update étrendet a cukor problémák miatt. De mindig vannak negatív, okoskodó "szakértők" akik minden szakmai tudást nélkülözve
osztják a hatalmas véleményüket... Én viszont tapasztalatból írok!
Nem érted te sem..
Az elhízás és a cukorbetegség sok ember számára NEM LÉTEZIK. Te ismered, megélted ezeket, neked valósak.
Számodra most a szója és a glutén (update lisztek) és az élelmiszeripari adalékanyagok káros hatásai nem ismertek, ugyan úgy mint másoknak mondjuk a túlzott szénhidrátfogyasztást kockázatai nem azok..
De ettől még az update ócska lesz, sőt káros, csak nem egyik napról a másikra.
És nem a természetes édesítőszerek, a xilit vagy a maltit a gond vele..
Tapasztalatból NEM írsz, a tapasztalatod csak annyi, hogy a sok szénhidrtátfogyasztásnál jobb az update. De azt még nem tapasztaltad meg, hogy hosszabb távon milyen gyulladásos betegségeket fog okozni a szójaliszt meg a sikér, a vegyszerek az ételedben..
Miért nem gyanakodóbb az ember? Nem evidens, hogy ami szójás étel, az MŰKAJA, takarmány? Az update nem élelmiszereket forgalmaz, olvasd el az összetevőket.
Aki meg ilyen műkajákat ajánl, az simán az ipar embere, ennyi. És pont nem az enyém a negatív hozzáállás, hanem azoké akik anyagi haszon reményében BÁRMI ehetetlen szemetet megetetnek veletek.
De azért.. nem, lehet tényleg én vagyok a rossz..
"egyre több követője van... ennyi hülye ember lenne? "
Ezt a kérdést nem gondolot te sem komolyan.. Már hogy ne lenne ennyi hülye ember!
Az emberek flabelosra járnak, mert abban hisznek hogy csökkenni fog a hájuk ha rezeg, kávé kapszulát és ananászt esznek, mert elhiszik hogy fogyaszt!
Ma az emberekre, főleg Magyarországon nem kell értelmes élőlényként tekinteni, sőt nem szabad, mert nem azok. Kizárólag a reklámok irányítják őket, talán némi önállóságuk is van, de az elhanyagolható a többség esetében.
Fogalmuk sincs a táplálkozásról.. ha lenne, azt is a modern, divatos dietetika információiból merítik amik viszont kamuk.
Az orvosokat a betegségipar, a gyógyszeripar pénzelik, mióta kérdezünk orvostól bármit is? Ők nem azért vannak (tisztelet a kevés kivételnek) hogy nekünk jobb legyen, nem lehet hallgatni rájuk mert nem arra képzik őket, hogy meggyógyítsanak vagy egészségesen tartsanak.. mert az igazi egészség egyetlen iparnak sem profit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!