Hogyan érhetném el az álom alakomat?
Figyelt kérdés
Alapjáraton elég jó fenekem van..de még jobbá szeretném tenni valahogy és a segítségeteket kérném.
Néger feneket szeretnék valahogy :D Valakinek valami ötlet? :$
#négerpopsi
2013. szept. 13. 21:57
1/7 anonim válasza:
Szia! Én pont egy négerfenékre specializálódott edző vagyok! Nagy mázlid van, hogy épp erre jártam. Szívesen segítek neked, de kezdésnek egy állapotfelmérés szükséges, hogy megfelelő tanácsot tudjak adni személyre szabva csak neked. Ezt a legegyszerűbben egy kép formájában teheted meg, amin jó minőségben látható a jelenlegi formád. Ezt linkeld csak be ide, én majd kielemzem és elmondom a legmegfelelőbb módot arra, hogy neked legyen a legjobb néger feneked Magyarországon. A siker garantált, a döntés a tiéd!
2/7 anonim válasza:
Bár dunsztom nincs, mi az a "néger fenék", de az izomzatod edzéssel tudod formálni, már ha ez a cél, és nem az, hogy szép barna legyen, mert akkor süttesd a napon/menj szoláriumba.
Viszont hogy az első válaszoló egy átlagos f...verő a netről, az tuti...
3/7 anonim válasza:
Írd be a Googleba: Squat Challenge. Garantált siker :)! Ha nem tudod mi is az a Squat (guggolás egyébként) nézd meg pl Youtubeon.
4/7 anonim válasza:
Az első akkora lúzer, hogy hitetlen!:DDDDD
5/7 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=8z_cP0TmQjI Ezt csinált meg minél gyakrabban, nameg rengeteg guggolás. Nekem már néger fenekem van tőle :D
7/7 Vörösnefelejcs válasza:
:) Ha most nem néger feneked van, akkor sosem lesz, akárhogy edzel.
Viszont a kitörések, a nagy labdán egyensúlyozás és guggolások, a jógás Frog Pose - ezeket mind ajánlom. Más lesz tőle a feneked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!