Miért csak a kajákat, édességeket reklámozza Norbi?
Azért, mert azt mindenki tudja, hogy a zöldség és a gyümölcs egészséges és fogyókúrázóknak, diétázóknak is ajánlott.
Viszont nagyon sokan azért nem kezdenek bele a diétába, mert szeretnek jókat enni, nem akarnak lemondani az édességről sem. NEkik meg jó, hogy vannak olyan édességek, amik mellett fogyni lehet és nem kell a béka segge alá zuhanni a hangulatnak, amikor megkíván valami finomat. Megmutatja, hogy a finomságok is elkészíthetőek úgy, hogy ne ártsanak.
A sportot állandóan reklámozza.
Lehet hogy édesek ezek az ételek de nem cukrosak, ez a különbség
én kb 2 hónapja nem ettem finomitott cukrot és nem is akarok soha többé, egyáltalán nem hiányzik
Azért ezeket mutogatja, mert ezekre van igény. Nagyon sokan a kiskapukat keresik a diétában, hogy na azért mégis csak ehessek valami édeset. Például az egyik barátnőm volt számomra nagyon megbotránkoztató, amikor folyton hangoztatta, hogy ő márpedig fogyókúrázik, meg amikor olyat evett akkor dicsekedett is nekem, hogy ő milyen ügyesen tudatosan eszik (mivel én sikeresen lefogytam tőlem kért tanácsot), amikor meg nem figyeltem oda akkor meg na egy kis mekis kaja, kakaós csiga, stb és amikor mondtam hogy azért ez nem valami fogyókúrás még ő volt felháborodva és engem hordott le, hogy de ez akkor is belefér vagy ez meg az akkor is fogyókúrás (mikor közel sem de nem hitt nekem)
Szerintem Norbi is csak az ilyeneket használja ki. Pl teljes kiörlésű lisztes fánkot csinál édesítőszeres csokimázzal és reklámozza, hogy az hú de fogyókúrás mert ez meg az, és az emberek megveszik 3-5xös áron, mert hát édesség, hiányzik, és "úgysem hízlal"
Én nem próbáltam soha, de a főnököm nagylánya egy autóbaleset után sokat magára szedett, amíg feküdt. Előtte is volt kb 10 kiló feleslege, ebből lett 30. Mozgás kizárva nála, ő kizárólag az update ételekkel fogyott le másfél év alatt 30 kilót, úgy, hogy jókat evett.
Meg lássuk be, egy 4-5 éves kisgyereknek, aki azzal szembesül, hogy nem elég, hogy naponta többször hasba kell szúrni magát, hopp, mától nincs kakaós csiga, nem ehet túró rudit, igenis nagyon jó, hogy vannak update termékek.
Mert az emberek lusták utána olvasni, hogy hogy lehet negyed annyi pénzből sajátot készíteni.
Én is szoktam enni pl. pizzát. Igaz én nem diétázom csak életmódot váltottam, de mióta egészségesebben étkezem magam készítem a "gyors kajákat" és az "édességeket".
A norbi kaják sem nagy találmányok, de mivel lusták az emberek utána olvasni vagy csak elkészíteni, és igény meg van rá, így ezt lehet a legjobban eladni.
Igen, az tény, hogy ő nagyon jól megél belőle, csak érthetetlen számomra, ahogy többen is leírták, ugyanazt az egészséges ételt (vagy egészségesebbet... mert a diétás nem egyenlő az egészségessel, pláne a mesterséges édesítőszerek) el lehet készíteni sokszor otthon is, sokkal olcsóbban.
Meg szokás kérdése is, magamon tapasztalom aki édességet édességgel ettem, hogy hozzá lehet szokni a kevesebbhez, másféle ételekhez, de elég nehéz ha folyton a csokis fánkot meg piskótákat tolják az ember képébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!