Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » 3.5 g kenyér fogyasztása...

3.5 g kenyér fogyasztása naponta többször elég lehet a fogyáshoz?

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 17:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Eheted nyugodtan, a zsíról nem kell félni, attól semmi bajod sem lesz.
2013. máj. 12. 00:51
 12/19 anonim válasza:
78%
Látszik, hogy magyarázni csak az tud, aki még egy kérdést se bír rendesen leírni ...
2013. máj. 13. 17:25
 13/19 anonim ***** válasza:

hát ha zsír van benne, akkor hagyd a francba

Ha a kérdésedre vársz választ akkor NEM, nem elég a fogyásra...

Bár értelmetlen kérdést tettél fel. Másrészt meg a Norbi Update cuccokat mind hanyagold, ez csak egy szimpla reklámfogás, mint sok más. Normális ételekkel is lehet fogyni, és nem kell koplalni. Ugyanolyan kamu téma mint a zsírégető tabletták meg ilyen csodaszerek.

2013. máj. 16. 09:38
 14/19 anonim válasza:
100%
Komolyra fordítva a szót (még ha a kérdés elég ködös is volt), ha a kenyeret, cukrot, tésztaféléket nagyon visszaszorítod, vagy elhagyod, attól jól lehet fogyni. Húst, tojást, zsíros dolgokat, zöldségeket ehetsz annyit, hogy ne maradj éhes, attól nem nagyon hízol. Én így fogytam 20 kilót 2 éve, és azóta maradt is a súlyom. Most egy fél kilós kenyér nekem elég 2 hétre, nem is hiányzik.
2013. máj. 16. 10:02
 15/19 anonim ***** válasza:
A kenyér fogyásához elég.
2013. máj. 16. 15:34
 16/19 anonim válasza:
81%
Ha hülye vagy és nem tudsz normálisan fogalmazni, ne várj értelmes válaszokat.
2013. máj. 16. 16:50
 17/19 A kérdező kommentje:

aki tudja hogy miről van szó érti a kérdést is.

bocsi....

2013. máj. 16. 21:06
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
Inkább köszönd meg azoknak, akik kisilabilizálták a kérdésed kényegét, mert tényleg hülyeséget kérdeztél.
2013. máj. 17. 10:02
 19/19 anonim válasza:
25%
szerintem abszolút nem kérdezett hülyeséget, én rögtön megértettem. azokat kérdezte, akik járatosak az update termékekben. ők tudják, hogy van ilyen nevű kenyér, hogy ˝3,5 g˝... és tudatlanul nem kell lefikázni az update-et. én sem szeretem, nem is fogyasztom a termékeiket, de azért tudok róluk egysmást, és valóban sok embernek beváltak. kedves kérdező, ha update-re szeretnél áttérni, akkor válassz másból is ilyen terméket, mert az, hogy a kenyeret lecseréled, az még nem elég a fogyáshoz. hagyd el a cukrot is, és válassz másfajta tésztákat és úgy már garantált a fogyás... főleg, ha még sportolsz is mellé :)
2013. máj. 25. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!