Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Január óta Norbi-féle diétát...

Január óta Norbi-féle diétát követek, de nem engedi meg a pénztárcám, hogy a továbbiakban csak ilyen emblémával ellátott ételeket vegyek. Folyt. Lent. (? )

Figyelt kérdés

Milyen alapanyagokból tudnék hasonlóakat előállítani?

[link] -Amik itt vannak, jók? Hogyan kezdjek neki?

2013. ápr. 21. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem az emblémától fogsz lefogyni. Vegyél hasonló ételeket.
2013. ápr. 21. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Azzal csak a pénztárcád tartalmát fogyasztod.
2013. ápr. 21. 18:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Amit linkeltem receptek jók a norbis tészták helyettesítésére? Nem mertem eddig letérni az útról.
2013. ápr. 21. 19:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Betartom a könyvben leírtakat...
2013. ápr. 21. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Itt rengetegen fogytunk sikerrel anélkül, hogy a norbi-diéta közelébe mentünk volna vagy a könyvét olvastuk volna.
2013. ápr. 21. 20:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Engem ez most nem érdekel, ne haragudj, de biztosan jó amit csináltok. Én ebben bízom.
2013. ápr. 21. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

Kedves Kérdező!

Nem kell Update márkájú termékeket venned, mert az tényleg nagyon drága!

Az interneten fent vannak a kódok, aszerint vásárolj.

Pl. a sima baromfi párizsi 1-es kód. Nem kell megvenned a drága update szalámit.

Annak idején én sem vettem semmi update-es terméket, kivéve a pudingot, de az nem volt drága, illetve a csokot, mert édességfüggő vagyok. de minden másban "sima" termékeket vettem, és lefogytam 84-ről 65-re 6 hónap alatt.

2013. ápr. 23. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:

amikor én kezdtem,nem voltak még update termékek.fogytam akkor is.akkor csak az 1. könyv volt még,és én most is aszerint étkezem.abban is benne vannak a kódok,nem az update lisztet veszem hanem a teljeskiőrlésű tönkölybúzalisztet.akkor még az is 1es kódú volt.a szénhidráttartalmat figyeld mondjuk egy kenyéren,ami az update szeletelt kenyéréhez hasonlit az jo(annak 25 a ch tartalma) lidl-ben is lehet venni ilyesmit ami 30 körüli,és mégse 70 mint a normál kenyérnél.

tésztáknál s ezt nézd hogy a ch tartalom fele annyi legyen mint egy átlag tésztájé.

2013. ápr. 26. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!