Január óta Norbi-féle diétát követek, de nem engedi meg a pénztárcám, hogy a továbbiakban csak ilyen emblémával ellátott ételeket vegyek. Folyt. Lent. (? )
Milyen alapanyagokból tudnék hasonlóakat előállítani?
[link] -Amik itt vannak, jók? Hogyan kezdjek neki?
Kedves Kérdező!
Nem kell Update márkájú termékeket venned, mert az tényleg nagyon drága!
Az interneten fent vannak a kódok, aszerint vásárolj.
Pl. a sima baromfi párizsi 1-es kód. Nem kell megvenned a drága update szalámit.
Annak idején én sem vettem semmi update-es terméket, kivéve a pudingot, de az nem volt drága, illetve a csokot, mert édességfüggő vagyok. de minden másban "sima" termékeket vettem, és lefogytam 84-ről 65-re 6 hónap alatt.
amikor én kezdtem,nem voltak még update termékek.fogytam akkor is.akkor csak az 1. könyv volt még,és én most is aszerint étkezem.abban is benne vannak a kódok,nem az update lisztet veszem hanem a teljeskiőrlésű tönkölybúzalisztet.akkor még az is 1es kódú volt.a szénhidráttartalmat figyeld mondjuk egy kenyéren,ami az update szeletelt kenyéréhez hasonlit az jo(annak 25 a ch tartalma) lidl-ben is lehet venni ilyesmit ami 30 körüli,és mégse 70 mint a normál kenyérnél.
tésztáknál s ezt nézd hogy a ch tartalom fele annyi legyen mint egy átlag tésztájé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!