Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Az Update 1-es kajákból...

Az Update 1-es kajákból bármikor lehet enni bármennyit?

Figyelt kérdés
Tehát ha desszertként megeszem 1-2 Update 1-es csokipudingot, nem lesz hízás?
2013. ápr. 11. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

de,lesz hízás

az hogy csökkentett kalóriatartalmú nem azt jelenti hogy nem fogsz hízni

2013. ápr. 11. 14:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Na de le van írva a könyvben, hogy az 1-es kódú az mehet akár este is. Valaki aki update-ezik, van tapasztalatod erről?
2013. ápr. 11. 14:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én értem hogy megbízol az update módszerben, de mégis azért józan ésszel nem gondolnád végig a kérdésed? :D

Azok is kaják és kalória tartalmuk van...

és nem is egészséges. mondjuk ha nem akarsz jó alakot csak az a célod hogy ledobj pár kilót akkor vedd úgy hogy ezt az utóbbit meg sem említettem.

2013. ápr. 11. 14:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Be kell valljam, hogy nem update-ezem, egész már diétát folytatok. A mai ebédem csirkemell volt jégsalátával és reszelt répával, és utána nyomtam be egy update 1-es pudingot. Cukor meg liszt nincs az étrendemben, de borzasztóan kívánom az édességet, ezért ettem egy ilyet.
2013. ápr. 11. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Hát nem tudom,én éjszaka néztem Norbi főzős műsorát,a piskótát meglocsolta szörppel,rárakott egy csomó lekvárt,ez így ment 2 szintig,utána meg leöntötte csokiöntettel,és közölte hogy ez nem hizlal mert csak a felesleges inzulintól hízik az ember,úgyhogy a helyedben nem bíznék meg a kajáiban.
2013. ápr. 11. 14:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Hm...
2013. ápr. 11. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
6 éve update-zem, korlátlanul eszem az update1-es ételeket és éjszaka is eszem őket. Nem híztam. Sokszor arra kell figyelnem inkább, hogy a túl ne fogyjam magam.
2013. ápr. 13. 23:06
 8/10 anonim válasza:
Én nyáron update-val fogytam 8 kilót (másfél hónap alatt), reggelente ettem normálisan, elméletben az update1es kajákat a nap bármely szakában bármilyen mennyiségben lehet fogyasztani, én ezeket is lekorlátoztam magamnak és azt mondtam hogy 6ig lehet update1-es édességeket enni utána elmentem futni egy picikét.
2013. ápr. 16. 20:04
 9/10 anonim válasza:
ja az updates pudingban ugyanannyi a kalória mint egy másikban vagy legalábbis nem sok a különbség. nézzétek csak meg!
2013. ápr. 17. 11:30
 10/10 anonim válasza:

A fogyókúra annál többől áll, minthogy vannak ételek, amiket soha és amiket bármikor lehet enni.

Alapvető szempont, hogy ha jóllaktál, ne egyél többet... de még egy csomó szempont van, amire jó ha odafigyelsz (és ez nem feltétlenül Norbi Update). Javaslom az internetet, mert rengeteget írnak ezekről.

A legfontosabb: használd a szerzett információkat és gondolkodj is! Magadtól fogsz lefogyni, nem mások által.

2013. ápr. 24. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!