Ti kóstoltátok már az Update nutellát? Finom? Megéri?
Basszus ezt nem hiszem el!!!
Már nem azért, de ha fogyni szeretnétek, szerintem nem ilyen Norbi update szutykokat kellene ennetek, hanem csak egyszerűen megnézni egy kalória-táblázatot és aszerint összeállítani egy egészséges étrendet. Na és még lenne egy kérdésem: Aki ezeket a termékeket megveszi, mennyit költ erre havonta tök feleslegesen? (semmivel sem különbözik más élelmiszerektől, nem jobb)
Dehát, aki nem gondolkozik és beveszi azt a sok maszlagot, amit Norbika kizárólag azért hint el a tévé képernyőjén, hogy a saját zsebébe termelje a pénzt, az meg is érdemli... :)
Te kis tudatlan!
Az összes élelmiszerük cukormentes.. Manapság már mindenben van cukor... Íme, olvasgass, milyen hatásai vannak a cukornak:
"...A nagy mennyiségű cukor fogyasztása során kialakuló felnőttkorú cukorbajt a múltban ritka betegségnek tartották. A századfordulón csupán egy ezrelékes gyakorisággal fordult elő. Az inzulin felfedezése után ez az arány 2-3 ezrelékre nőtt és a II. Világháború alatti átmeneti csökkenés után a cukorbetegek száma - elhízásos érelmeszesedés kíséretében - az ötvenes évektől rohamosan kezdett emelkedni, elsősorban az iparilag fejlett országokban..."
"...A cukor becslések szerint több kárt okozott eddig az emberiségnek, mint a dohány. Érdemes tehát ismereteket gyűjteni a cukor hatásairól..."
"...A cukorral etetett kisállatok mellékveséi (mely a hormon szabályozásért felel) megnagyobbodtak, és a főütőereiben úgynevezett ateróma képződött, mely ember esetében érelmeszesedést jelent. A magas cukortartalmú étrend nyulakban koleszterinszint emelkedést, kakasban érelmeszesedést idézett elő. Fiatal férfiak esetében is megfigyelhető a koleszterin és a trigliceridszint emelkedés..."
"...Lebontása B1-vitamint von el a szervezetből, s így ingerültséghez és agresszióhoz vezethet. Serkenti az adrenalintermelődést, s túlzott adrenalintúlpörgést, székrekedést, légzési panaszokat és további stresszes tüneteket okoz. Megköti a vérben a húgysavat, amely köszvényt eredményezhet. A szervezet, hogy a vér savtartalmát közömbösítse, kalciumot von ki a csontokból, csontritkulást és fogszuvasodást idézve elő..."
"...A cukor tápanyagot nem tartalmaz, ugyanakkor a vércukorszint növelésével hatást gyakorol az éhségközpontra, mely a vérben lévő cukor mennyiségtől függően vált ki éhség illetve jóllakottság érzetet..."
...de estig folytathatnám a másolgatást...!
A legutóbbiról annyit, hogy az update1-es számmal ellátott ételek felszívódása nyújtott, tehát nem lesz falási rohamod, ergo NEM falod tele magad, nem fogsz hízni.. Én update1-es cuccokkal adtam le 7 kilót ÚGY, hogy nem koplaltam!!!!!!!! Napi akár 4-5ször is ehettem és ha úgy tartotta kedvem, hogy a főétkezések között nassolni volt kedvem, akkor megtettem... Igazából halvány lila fingod sincs, hogy miről beszélsz... Nem hátrány, ha kicsit utánanézel a dolgoknak mielőtt jártatod a szádat... Hidd el, előnyödre fog válni és nem csinálsz magadból hülyét... Tipikus esete vagy annak, amikor a hülye okoskodik...
Azt még hozzátenném a többieknek, hogy cukormentes ételek természetesen nem csak Norbiéknál kaphatóak, viszont a "cukormentes Nutella" náluk a legolcsóbb.. Azt hiszem 1700? Más márkájú, cukormentes mogyorókrémek 2500-4000 ft között mozognak, pont most néztem utána, úgy találtam el ehhez a kérdéshez! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!