Holnaptól rendeltem Update menüt. Kb. mikor várható a futár?
Gluténos drága sz.arra van pénzed?
A pénz feléből én főzök Neked egészséges kaját akár az otthonodban hogy lásd milyen IGAZI alapanyagokat használok és nem ocsmány, fogyasztásra igazából nem is alkalmas sz.arokat. Ennyi pénzért amúgy a gastroyal paleo kajáit is rendelhetnéd, csak 200 milliószor egészségesebb lenne, ugyan úgy ch szegény.
Különbség, hogy a gastroyal megcélozta a gazdag paleós közönséget akinken van eszük, ezért paleóznak az Update meg megcélozta a gazdag hü.lyéket, már elnézést.
Legkésőbb 11-ig minden nap kiviszik.
Én 4 hónapja eszem és mozgás nélkül fogytam 13kg-ot.
A sok kommentelővel, meg ne törődj, azért mert egyesek nem tudják megfizetni attól már egyből rossz.
Nagyon finoman és ízletesen főznek, nekem bevált, bajod meg végkép nem lesz tőle. :)
Hozzánk 10 óra körül ér ide a futár.
Én napi kb 1300 ft-ból nem tudnék ilyeneket főzni, illetve két gyerek és a háztartás mellett időm sincs ezerfelé főzni. A menü 5700 ft egy hétre!
Minden nap kétfogásos, finom ebédem van, amivel jóllakom, és nem tökölök el plusz egy-másfél órát a konyhában.
Ez a baj, hogy a rohanó világban már az ételnek nincs becsülete, lelke. Nem érek rá főzni, rendelek valami ratyit... pont jó. Régen a nők a család és a háztartás mellett ráértek a főzésre is. Ehelyett egy felfújt hólyag zsebeit tömjük ezerrel. Vannak a birkák és van egy pásztor.
1300ft? egy fő? két fogás? leves 200ft, fő étel 500ft... nagyon magas beszerzési áron... gondolkodjunk emperek, gondolkodjunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!