Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » A földimogyoró miért update...

A földimogyoró miért update 1-es kódú? Ebben mi a logika?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 14:12
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocs, elrontottam, update 1 helyett UPDATE 3-at akartam írni.
2012. jan. 8. 14:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Amúgy nem norbizok, kalóriaszámolgatós diétán vagyok, csak azon gondolkodtam az előbb, hogy ezentúl arra is figyelhetnék, hogy mit hány órakkor eszek meg.
2012. jan. 8. 14:18
 3/9 anonim ***** válasza:
hat valoszinuleg mer hízl a foldimogyoro, tele van zsiradékkal, de pár szem naponta egészséges és serkenti az anyagcserét..
2012. jan. 8. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Az Update egyenlő a GI-index követésével. Továbbá kcal-t is számolnak. Ezek a kódok is kb ezekre van kitalálva, na meg kitalálnak termékeket, hogy megvedd 10-szer annyi áron. Egyszerű benyalni egy kis tudományt a GI-indexről és alap biológiából.

Bodybuilder.hu-n is olvashatsz okos dolgokat, meg tanulmányozzad az inzulin működését.

Sokkal többet érsz vele, ja és nem kell update drága cuccokat venned, elég ha elmész a piacra és veszel magadnak ott zabát.

Hajrá!

2012. jan. 8. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:

kúúrva magas GI-je lehet a földimogyorónak.

én elmondom a logikát: alacsony, edzett testű emberke, nem zavarja az ÁFA emelés. kitaláltad kire gondolok?

2012. jan. 8. 20:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Hogyhogy magas?
2012. jan. 8. 23:27
 7/9 A kérdező kommentje:

[link]

Itt az alacsonyba sorolják (a táblázatot figyeljétek).

2012. jan. 8. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:

"Alacsony GI (0-55)"

"földi mogyoró"

én pedig ironizáltam. elnézést a félreértés miatt.

2012. jan. 8. 23:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Jaj, leesett, én vagyok hülye. Na mindegy, köszi, hogy időt szakítottál rám.
2012. jan. 9. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!