Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Van aki rendelt norbi update...

Van aki rendelt norbi update napi menut, fogyott tole ?

Figyelt kérdés

2023. jan. 25. 21:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%

Fosat, ahogy írják. Még a pörköltben is édesítőszer van, ez szerintem mindent elmond.

A fogyás meg azon múlik,hogy az adaggal, amit a konyhásnéni teljesen random kiszed neked, deficitbe kerülsz-e. Ha nem, nem fogsz fogyni.

2023. jan. 26. 19:03
 22/29 anonim ***** válasza:
57%

Szia.

A facebookos update csoportban sokan tudnának a kérdésedre válaszolni, tapasztalatokat megosztani.:)

Én csak pár lowcarb terméket szoktam venni, finomak, számomra megfelelőek mert lowcarb diétát követek és ezek jól beilleszthetők a diétámba. Mozgás mellett le is fogytam az évek alatt.

Bocsi az offért, de talán ez is segíthet neked.

A kommenteket meg hagyd, a többség képtelen értelmezni az adott kérdést és arra válaszolni, vagy ha nincs tapasztalata akkor egyszerűen lapozni.

2023. jan. 26. 20:37
 23/29 anonim válasza:
9%
Teletál Tibi szállítja ki
2023. jan. 26. 21:33
 24/29 anonim válasza:
29%
Nekünk Teletál Peti szállít
2023. jan. 26. 21:53
 25/29 NTBS ***** válasza:
25%
Nem. A fogyàshoz kevesebb táplálék és több mozgás kell.
2023. jan. 27. 16:03
 26/29 anonim ***** válasza:
29%
A párom kiprobálta 40 éves. Semmit nem fogyott tőle. Azt viszont észrevettük hogy a benne lévő édesitőszerektől mindig fájt a feje. MIgrénes fejfájása lett. hónapokig kinlodott a fejfájással nem tudtuk mitől van. Aztán 5 hónap elteltével mikor nem fogyott semmit de 1 kilot sem abbahagyta a norbi féle kaját. És láss csodát elmult szépen a fejfájása . Azóta se jött elő. Szóval az édesitőszerek amit a norbika belerak nagyon nem tesz jót. Igazából kidobott pénz volt csak 10 kilot akart fogyni a párom de 1 kilot sem fogyott. Azóta átváltottunk másik diétára sok zöldséget eszik és hust édesitőszerek és cukor kizárva. Csak vizet iszik meg reggel 1 kávét nem többet. És olcsobban jövünk ki a kajába és szerintem sokkal egészségesebben él azóta. Az se mindegy honnan van a zöldség és a hus. Gondolom norbi nem termelő GMO mentes termékeket használ hanem alegolcsobb jó az alapanyagokat. A lényeg jól megvezeti az embereket. Lehet másnak hat de nálunk nem vált be. Egy szabályt tartsál be ha fogyozol. Ne igyál, egyél semmit ami cukros vagy édesitőszeres. Délután 3 után már ne egyél szénhidrátot. És naponta 30-40 percet kardiozz. Kivéve hétvége akkor pihenj. és le fogsz fogyni ha csak nincs hormonális betegséged. Elöbb menj el orvoshoz nézesd meg a hormonokat vérvétellel és csak utána kezd el. Alkohol is tilos.
2023. jan. 31. 10:01
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

"Ne igyál, egyél semmit ami cukros vagy édesitőszeres. Délután 3 után már ne egyél szénhidrátot. Alkohol is tilos."

Ez úgy fasság ahogy van.

2023. jan. 31. 10:22
 28/29 anonim ***** válasza:
26. Kamu.
2023. febr. 16. 23:44
 29/29 anonim ***** válasza:
Miután műanyagból van, amit nem tudsz megemészteni, akár az is lehet, hogy lefogysz. De hogy hosszútávon megbetegszel, az biztosabb.
2023. máj. 6. 15:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!