Hogyan álljak ehhez?
"legnagyobb vágyam hogy végre férfiként tekintsenek rám és partiképes legyek a húspiacon"
Elég baj, ha ilyen vágyad van, aki szerint a párkapcsolat "húspiac", annak nem sok jövöje van ilyen téren!
Ez a legnagyobb téveszme, hoyg csak annak van esélye, aki kinézetre superman - csak éppen azt felejtik ki, hogy ha valaki görcsösen szép akar lenni, akkor elfelejt értékes emberré válni.
Ha valaki a külsöd miatt "vesz meg", az rövidesen úhyis kidob egy másikért, aki még új számára!
Nézd, az én környezetemben elég sok kifejezetten kövér embernek lett párkapcsolata és/vagy házasodott össze. Az a közös bennük, hogy tündéri személyiségük van.
Ettől még nagyon jó, ha teszel magadért, hiszen nem csak szebb, de egészségesebb is leszel.
De ne alapozz arra, hogy ha elérted az álomsúlyt meg esetleg az álom-izomtömeget, akkor két héten belül rádtalál álmaid nője automatikusan, és úgy összességében az életed minden problémája megoldódik. Gondolkozz el, hogy a személyiségeden mit tudnál javítani. Gondolkozz el, hogy amikor azt mondod magadban, hogy én nem tudok ...., vagy nekem nem lehet ...., mert 150 kiló vagyok, akkor tényleg a súlyod az akadály? Vagy igazából ott van még a lustaságod, a gyakorlatlanságod stb.
Azért írom ezt, hogy ha elérted az álomsúlyt, és nem jönnek azok a pozitív hatások, amiket vártál, vagy csak részben, akkor ne ess kétségbe. Az ember hajlamos a nehezen elérhetőnek tűnő dolgokhoz extra jó tulajdonságokat társítani, olyat, amit az a nehezen elérhető dolog nem is hordoz. Ez normális, az ember ilyen, de ne add föl, ha a végén azt látod, hogy a fogyás csak feleannyit segített, mint amire számítottál.
#9 én kérek elnézést, hogy errefelé tájszólás miatt sokat szoktunk őzni, és viccesen próbáltam leírni. Szerettem volna vele érzékeltetni, hogy a 'szupermen kinézet' kicsit túlzás volt, hisz a kérdező is csak 'jó' kinézetetről beszélt.
#8 Az a baj, hogy az emberen először nyilván a kinézete látszik, és ilyen esetben ez brozasztó rossz első benyomás. Persze, ha mondjuk évfolyamtársról vagy valamilyen kollégáról van szó, akivel az ember eleve nem azért találkozott, mert ismerkedni akart, akkor vele talán több esélye van összejönni, hiszen ő már az egészet látja, mert régebb óta ismerik egymást. A probléma azzal van, hogy legelső találkozásnál egy teljesen ismeretlen valaki lehet, hogy úgy fog hozzáállni, hogy nem is akar megismerni. Gondolj bele: ha aktívan kapcsolatot keresel, akkor még általában (ha nem is hatalmas) van választék ismeretlen emberekből, és nyilván nem azt fogom minden ismertség nélkül választani, aki kövér (kivéve persze azokat az embereket, akiknek a nagyobb darabok jönnek be, de nem ők vannak többségben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!