Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Szerintetek Norbi nem fog...

Szerintetek Norbi nem fog kikészülni tőle, hogy mindenki utálja és szivja a vérét?

Figyelt kérdés
2020. febr. 18. 12:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
55%

Mit nem értek? Azt hogy számodra mindenki aki ad kicsit is magára, az már a”testéből él”, meg “retusált”? Bocs, de itt legalább a nők felét degradáltad. :)

Meg ugye aki nem így gondolkodik, az mind debil, meg fogyi.

Kb. ezzel a vitakultúrával le is írtad a szellemi szintedet.

De most már tudjuk, hogy neked ez a kifogásod, hogy igénytelen lehess. Nem ismerlek, de ez jön le az írásodból.

2020. márc. 1. 19:13
 62/68 anonim ***** válasza:
93%
61%-os, nem egy emberrel beszélsz, vedd már észre. Érdekes, hogy azoktól a nőktől, akik a testükből élnek, senki sem vár el intelligenciát, de fordítva persze.. legyünk mi is retusáltak, aha :) Ha meg nem vagyunk, akkor nincs átmenet, szerinted igénytelenek vagyunk mind, köszi szépen :) Mondom még egyszer, a férfiak háza táján sincs minden rendben.
2020. márc. 1. 19:48
 63/68 anonim ***** válasza:
93%
De egyébként, aki szupermodell vagy aerobic oktató, elfogadod vagy nem fogadod el, akkor is a testéből él. És ha valaki a szülészetről fotózásra alkalmas állapotban jön ki, az sem éppen természetes. Na de én itt abba is hagyom, mert felesleges veled vitatkozni kedves 61%-os :)
2020. márc. 1. 20:02
 64/68 anonim ***** válasza:
0%

És Ki mondta, hogy a szülészetről mindjárt tökéletes formában kell kijönni? Sehol nem írtam ilyet. A Norbi sem ezt mondta, bár nem hallottam, hanem a cikket olvastam róla.

Annyiról volt szó, hogy ne hagyja el magát az ember. Felőlem aztán foglalkozhat valaki magával pár hónap múlva is. Csak sokan épp még évek múlva is ott tartanak hogy há’ kéne valamit csinálni de nincs érkezésem.

Jaa, ha ilyen tágan értelmezzük, akkor a takarítónő meg a szalagmunkások is a testükből élnek, mert ugye a fizikai erejükkel mozgatják a seprűt meg az alkatrészeket. (Ez volt az előző kommentnél is a gondolatom, csak nem írtam le, mert akkor is biztos valami flúgos lettem volna)

2020. márc. 1. 20:17
 65/68 anonim ***** válasza:
83%
Már jó, hogy meg nem kövezik a Norbit! Hülyén mondta, amit mondott, ennyi!
2020. márc. 1. 20:20
 66/68 A kérdező kommentje:
Jesszus :D
2020. márc. 1. 20:22
 67/68 anonim ***** válasza:
91%
Norbi egy nagy tapló. Nem kell mentegetni. Az a "kedvenc" videóm, mikor a frissen szült anyukákat szidja hogy nem a sminkelés, meg a miniszoknya volt nekik a lényeg, bezzeg az ő felesége! az már császármetszés után pár nappal is farokállítóan nézett ki! Nem volt slampos mint a többi anyuka! Hisz mi se fontosabb szülés után, minthogy álljon az ember dákója az asszonytól.
2020. márc. 1. 20:23
 68/68 anonim ***** válasza:
67, ezt be tudnád linkelni? Komolyan azt mondta a norbi, hogy úgy nézett ki a felesége mint a fát szállító fuvaros?
2020. márc. 1. 21:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!