Ha Norbi ételeit eszem lefogyok?
A 7es és a 8as egybe olvasandó.
És még így is értelmetlen olyanokat írni nekem, hogy
"Dögölj meg! Mozogtam sokat!
Amugy Norbi mondta hogy a fogyás 90%-ban az étkezésen múlik."
Norbi mondta, akkor hidd el. De ettől még ne gyűlölj mást annyira, hogy a halálát kívánod. Ez primitív. Vagy ezt is Norbi mondta neked, hogy így tegyél?
40kg-t fogytam 140ből 100ra úgy, hogy pont egyetlen szavát nem tartottam be annak, amit Update program hirdet. Én Drugs Bunny tanácsait követtem 4 hónapon keresztül. Tudod, mindenkinek más jön be. Ha neked Update program vált be, akkor bizonyára te is képes voltál 4 hónap alatt ekkora teljesítményre. Ugye?
Ráadásul, amiért a gyűlölet ömlik belőled, az pont az amit állítok, hogy az egészséges életmód titka a 100% mozgás és a 100% étkezés mellett további faktorokar is... Ezek a faktorok az egészségügyi faktorok, amikor nem elég az egyén küzdelme, mert a pajzsmirigy és a cukorbetegség kivizsgálásával kezdődnek, mit otthon nem tudsz megtenni magadnak.
Bár a vádjaid szerint nem tudom, mit tettél eddig, ezt nem is mondtad el. Így nincs jogodban számonkérni azt.
A stílusod alapján segítsen neked egy pszichiáter is, mert súlyos elme gondokkal is küzdesz a súlyodon kívül, amit kezeltetni kéne.
Kollégám 200 kg-ről fogyott le 240re Norbi Update programmal egy év alatt. Majd váltott. 2 év után most 150 és újabb 2 évre a 100kg van kitűzve célnak. És segítettem neki is a küzdelemben, de főleg magának köszönhette a sikerét.
De szerinted én nem értek semmit a fogyáshoz és téged személyesen sertélek meg azzal, hogy azt állítom, a fogyáshoz nem elég csak a mozgás és csak a táplálkozásra figyelés csak néhány százalékban.
Szerintem vegyél egy mély levegőt, mielőtt legközelebb fenyegetésekben és halál kívánásokban végződik az önsajnálatod.
Ne irogass olyat, hogy dögöljek meg.
Észnél legyél!
Még egy ilyen és feljelentelek!
Ha felé olyan kitartásod lenne, mint amennyi gyűlölet árad belőled, már lehet rég eredményt értél el volna a fogyásban.
Mélyen sajnálak a saját magad által választott sorsodért.
Azt a hülyeséget felejtsd el, hogy szénhidrát csökkentetten kell étkezni akkor fogsz fogyni.
Igen a szénhidrát csökkentett diéta nagyon jól beválik annak aki INZULINREZISZTENS. Egészséges embernek nem kell sanyargatnia magát, csupán egészséges ételeket választani a sok szemét helyett és odafigyelni a mennyiségre és rendszeresen mozogni. Ennyi a titok. Norbi nagyon rákapott a ketora mert az emberek elkajájá, hogy muszáj megvonni a fogyáshoz a szénhidrátot pedig nem.
Itt egy fanatikus hitről van szó.
Neked bevált, jó neked. Gratulálok! Másnak nem vált be, akkor ő hülye és dögöljön meg... Ugyan már! Itt rég nem a józan ész ami a kérdést felteszi és vitatkozik a valósággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!