Milyen edzéssel lehet jó az alakom?
Figyelt kérdés
Mivel nincs csípőm, de szeretnék, és ezekre annyira senki sem tér ki,hogy mivel mit lehet csinálni... És pl a csípőt nem tudom, hogy mivel lehet el érni, meg a karcsúbb lábát, léci írjátok, hogy milyen edzéssel mit lehet csinálni2019. nov. 19. 21:34
1/5 anonim válasza:
Például futással, gugolással, lépcsőzéssel, felüléssel.
2/5 anonim válasza:
A csípőd, ha nincs, akkor nem is lesz, azon öltözködéssel tudsz csak optikailag javítani.
3/5 anonim válasza:
Mindenkinek van csípője. De értem én mi a probléma.
Amit sosem fogsz megérteni pedig 1000000szer el lett mondva: nincs irányított fogyás. Nem lesz csak karcsúbb combod vagy csípőd. Mindenhonnan fogsz és sajnos nem egyformán. Viszont ami van: megfelelő étrend és edzés. Akkor garantáltan izmos leszel és "lesz csípőd".
4/5 anonim válasza:
Lábadról lefogyod a felesleget és ahol hiány van izomból rágyúrsz súlyokkal.
Így elérhetsz egy elfogadható arámy, de lásd magad reálisan azért.
5/5 anonim válasza:
Szélesebb csípőt nem fogsz tudni elérni, a csontjaidat nem fogod tudni megváltoztatni (kivéve, ha még növésben vagy). Vékonyabb derék mellett viszont szélesebbnek tűnhet a csípő. Keskenyebb csípővel is lehet jó alakod, ehhez nem árt edzeni. Ha vékonyabb lábakat szeretnél, ahhoz fogynod kellene, a sporttól általában nem vékonyodik. Azért remélem, nem fogpiszkáló lábakra hajtasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!