Milyen edzéssel/étrenddel lehet ilyen alakom?
Remélem jók a linkek :) 16 éves vagyok 157cm és 50kg.
Alapvetően nincs rajtam súlyfelesleg,de a hasam nagyobb,mint kéne neki(nem túl lapos).
Nekem a SittesTréning (saját testsúlyos (kör)edzés) és a CrossFit jön be nagyon. Előbbire ezen a néven tudsz keresni az interneten vagy a FaceBook-on. Hamar jó kondiba lehet tőle kerülni és a társaság is remek. CrossFit/Funkcionális ezdés sok helyen van manapság, de szerintem kevés a szakmailag jó. Ha érdekel, tudok ajánlani néhány ilyen helyet. Az erőt és az állóképességet egyaránt fejleszti, formás szálkás alakot lehet vele csinálni.
Megfelelő étrend, elegendő fehérjebevite kell az erősödéshez. Ha zsírégetéshez elegendő kardioezdés is kell, több mint ami a CrossFit-ben van. Futás, úszás, bicikli, télen sífutás is jó kardioedzésnek. Az úszást nagyon ajánlom kiegészítésnek, kíméli az ízületeket és erősítés utáni rekreációra is jó.
Valamilyen nőies mozgást is ajánlanék Neked, torna, tánc, balett, pilates, jóga, ... amihez kedved van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!