Hogy lehetne olyan alakom mint Schobert Larának?
Szerintem sem kezdett el még nőisedeni.
És én nem bántani akarom, de biztos követendő példa? A bordáit is meg tudod számolni felsőn keresztül. Szerintem nem menő már, ha valaki ennyire vékony. Mármint nem tehet róla senki, de szándékosan ne akarj ilyen testet.
Lara 100%-ban Rékára ütött, így szerintem neki akkor sem lennének leadandó kilói, ha egyáltalán nem figyelne magára, mert genetikailag ilyen az anyagcseréje. Vékony, szálkás alkat.
Bár tényleg szerencsés a szülei miatt, hiszen ha hízás rá hajlamos lenne, akkor is fordulhatna hozzájuk tanácsért.
A csontozatunkat és az izomzatunk típusát nem mi válogatjuk.
Egyébként meg még mindig nem értem, egyesek szerint miért “szexibb” horpadt hasú csontkollekciónak lenni, mint egészségesen vékonynak és nőiesnek.
Amúgy Lara is még csak egy kislány, kislányos alkattal, aki éppen, hogy fél lábbal belépett a tinikorba. Az ő testével is történhetnek még “paranormális változások.”
Nem mindegy, hogy mit sportolsz és mellette milyen étrenddel.
Amúgy fiúként én bármelyik képet is nézem, nem nagyon látok hibát az alakjában. Lényegében tökéletes.
“Szép sovány”.... Én azt hittem a sovány az egy negatív jelentésű szó, ez így eléggé oximoron.
Egyébként nem szeretnék senkit bántani, aki genetikailag ilyen vékony, de szánt szándékból miért akar valaki ilyen alakot?
Hány éves vagy kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!