Mit tesztek, ha elfogy a motivacio?
Szia!
Sokkal többet nem tudok hozzátenni a dologhoz, mint egy kis lelki támogatást. Tök jó, hogy ilyen kitartó vagy, és hogy már eddig eljutottál :-) Azért 100 kilóról 73-ra lefogyni szép munka, pláne, hogy neked extra erőfeszítés kellett hozzá.
Azon elgondolkodtál, hogy esetleg valamilyen másik fajta sportot kipróbálj? Most már sokkal többféléből választhatsz, mint induláskor.
Mennyi szénhidrátot eszel? Nekem rengeteg a feleslegem, de csak akkor tudtam elkezdeni egyáltalán lefogyni amikor a szénhidrátot egy 80-95 grammos tartományba lenyomtam.
Előtte orvos 160 grammos szénhidrát diétát ajánlott, SEMMIT nem fogytam vele mozgás mellett sem, és akkor még gyógyszert is szedtem , azzal sem. Bár a szervezetem nem bírta a meforalt, és fél évig minden nap hasmenés, hányinger:( Végül nem bírtam és ki is dobtam a kukába. Nem szedek semmilyen gyógyszert. PM alulműködéses, pcos-es vagyok is inzulinrezisztenciám is van. Vérzésem elég ritkán volt sokáig, évente kb 4-6 alkalommal, és sokkal kevesebb mint régen.
Most 1 éve minden hónapban volt valamennyi vérzésem, egyszer még a régi erős vérzésem is visszajött (nem sokkal az alacsony ch-s életmódváltásom után).
A szénhidrátot azért kérdeztem, mert a legtöbb embernek ezt a 160 grammot ajánlgatják, de sokan nem tudnak vele fogyni mert sokak állapotához sok. Esélyesen te is IR_es is vagy, mert általában amúgy a PCOS-al együtt jár. Az inzulinrezisztencia az meg tulajdonképp azt jelenti hogy a szénhidrátot nem tudja a szervezet rendesen feldolgozni (ezért kell csökkenteni) Sok esetben drasztikusabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!