Rubint Réka evési zavarokkal küzd?
Figyelt kérdés
Rengeteget mozog, és nem mer enni édességet, jó szénhidrátból pedig csak minimálisan étkezik. Pedig szerintem bőven le tudná mozogni.2019. máj. 18. 12:39
1/5 anonim válasza:
Ő a testéből él. Egy minimális elmozdulás is a negatív irányba az egész személyét, a ról alkotott kultuszt és a szavahihetőségét rombolná.
Neki az a feladata, hogy rengeteget mozogjon, s a lehető legegészségesebben éljen! Ez a munkája!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! És szerinted, nem hat károsan az ízületeire, csontjaira ez a túl csökkentett szénhidráttartalmú evés?
2019. máj. 18. 13:12
3/5 lilla64 válasza:
hogy valójában mit eszik azt nem lehet tudni.Ő azt mondja amit amunkája megkövetel
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, de ha az az egészséges életmód, hogy valaki 40 évesen 70-nek néz ki, mint ő, akkor én kösz, de inkább élek tovább egészségtelenül.
5/5 anonim válasza:
ha a ványadt lábai és feneke jónak számítanak, akkor oké. A felsőtestét persze gyúrja, ahol van a két ormótlan gumilaszti. én se akarok így kinézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!