Ch töltés mikor mennyit?
Ennek talán ott nézz utána, ahonnan az ilyet vetted... Mivel mi, normál emberek általában nem töltünk ch-t. Nálam is vibrál a ch, de minél alacsonyabb, annál jobb (egy szintig, mert alatta nagyon hiányozna a zöldség s néha más is), szóval én minél alacsonyabban igyekszem tartani és kész.
De ha neked más kell, csináld úgy, ez leginkább egyéni, vagy megkérdezheted a ch hintáztató embereket a testépítésben (esélyes, hogy nem egyféle választ kapsz)... Itt még nem találkoztam ilyennel, bár akadhat.
Inkább akkor érdemes megdobni az anyagcserét erősebb nappal, ha a normál fogyós napjaid túl szigorúak... Én a kalóriát dobom meg, a ch az nem kell, hogy több legyen, nem érnék vele sokat...
Persze OK, ha valaki mást tapasztal vagy a ch hintáztatásos módszert követi, de speciel én nem látom az értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!