Ha egy ember koplal 2 hétig csak vizet és tejet iszik, látványos lesz a változás?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 13:46
11/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok drágák!:)Köszönöm az őszinte véleményeket!Nem én nem akarok soha ilyen rossz helyzetbe kerülni,hogy ne jussak élelemhez...de sajnos a világháborúban sok ilyen volt,és akit mind a mai napig nagyon tisztelek emiatt az Audrey Hepburn!Ő a háború alatt tulipán hagymát és kevés vizet meg tejet fogyasztott sokáig,mivel akkor máshoz nem jutott..Ezért is hihetetlenül becsülöm öt:)Szép napot nektek!:)
2018. ápr. 9. 21:26
12/12 anonim válasza:
Vízböjttel 2 hét alatt 8-10 kilót lehet leadni. De ebbe benne van az, hogy a izmok cukorraktárai kiürülnek és a bélből távozik minden időközben. 2 hét után ha az ember visszaáll egy normális étkezésre, akkor a harmadik héten 4 kiló vissza is megy, ami a glikogén raktárak feltöltése, széklet és víz. Facebook-on van 21 napos vízböjt csoport, rengetegen kibírják evés nélkül ha egyébként nem 40 kilósak. A második nap után egyébként elmúlik az éhségérzet is. Én évente szoktam egy hetes vízböjtöt tartani, számomra ez a legjobb tisztítókúra. Az energiaszintem ilyenkor 70% teljesítménnyel működik, viszont az agyamat sokkal tisztábbnak érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!