Teljesen elkerültem a cukrot, nem először életemben.
Ezalatt az idő alatt nem jött meg a menstruációm. Ha
újra fogyasztottam cukrot, újra megjött. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Talán mégiscsak szükség van cukorra?
Egyébként bőségesen táplálkozom, minőségi ételeket.
9. Szerintem te cukorfüggő vagy ha ilyen ideges leszel egy nem tetsző választól. Paleoantropológiával foglalkozom. Szóval elég járatos vagyok a témában. De csak józanul végig gondolva szerinted minden bokorban volt egy méhkas, hogy az napi szinten ellátta volna cukorral az őseinket? Francokat. Persze ha találtak és hozzájutottak megették. De ez nem egy mindennapos történet....nagyon ritkán jutottak ilyen csemegéhez ellentétben a cukorzabáló civilizált embert. Megjegyzem 1 éve hagytam el a cukrot candida fertőzés miatt azóta bármennyit ehetek nem hízom, nem vagyok olyan fáradt, jó a közérzetem és nincsenek emésztési problémáim. Lehet szidni a másik embert aki meg tudja valósítani a döntéseit csak azért mert te nem tudod letenni a csokit. És még meg is próbálod magyarázni, hogy ez így helyes. Te is tudod, hogy nem! ☺
2018. márc. 21. 19:03
12/17 anonim válasza:
11: paleo ... :D
Vicc!
Egy áltudomány.
2018. márc. 22. 09:17
13/17 anonim válasza:
Nekem sincs ilyenkor menstruációm amikor teljesen elkerülöm a cukrot. (nyilván egy minimális ígyis úgyis jut a szervezetbe pl tejből,de kb ennyi volt a cukor fogyasztásom)
Nekem nem csak a menstruációm maradt el,hanem az egész bőröm őrülten pattanásos lett. Persze nyilván nem maga a cukor hiánya okozhatta ezt,én azt gondolom és szerintem egészen jól,hogy ugye diétáztam és bár én is nagyon jó minőségű ételeekt fogyasztottam,de nagy kalóriadeficitben voltam és viszonylag egyoldalú is volt az étkezésem. Szóval egyél többet és vissza fog térni a menstruációd .
2018. márc. 22. 10:54
14/17 anonim válasza:
12. Kicsit olvass már utána mit jelent a paleo. Mert iszonyatosan tájékozatlan vagy és úgy próbálsz tanácsot adni a témában, hogy halvány lila gőzöd nincs a dietetológiáról. Én pl. húst sem eszem. Így nehéz lenne paleo étrenden élnem. Bituska.libuska.
2018. márc. 22. 22:47
15/17 anonim válasza:
13. Nem csak a tejben van cukor hanem minden zöldségben, gyümölcsben, kenyérfélében, pékárúban, rízsben, krumpliban tejtermékben....stb stb. Ha ezekből valóban semmit nem eszel akkor nem csoda ha nem jön meg. Semmi köze a hozzáadott cukor megvonásának a menstruációhoz!!! Valami mást is kihagytok, hogy ez törtenik gondoljátok végig.
2018. márc. 22. 22:50
16/17 anonim válasza:
Én kenyeret,pékárut már kb 10 éve nem eszem. De magában a kenyérben azért elég elenyésző a cukor,főleg ha megeszel kettő vékony szeletet,nyilván nem 1 kg-ot. Rizst és krumplit sem fogyasztok,mert egyszerűen nincs kedvem macerálni az elkészítésével :D A zöldségben meg kb nulla a cukor,mármint abban amit én eszek,meg amennyit . Tudom,hogy vannak olyan zöldségek amelyeknek nagy a cukor tartalma pl cékla,de az csak bizonyos szezonban kerül elém és akkor is mértékkel.
De persze szerintem sem függ az össze,hogy valaki napi 5-15g cukrot eszik összevissza és emiatt nem jön meg a menstruáció. Viszont magával az alacsony szénhidráttal és a nagy kalóriadeficittel annál inkább.
Most megint elkezdtem diétázni,kíváncsi vagyok,hogy milyen hatással lesz a szervezetemre,próbálom nem túlzásba vinni.
2018. márc. 23. 10:11
17/17 anonim válasza:
Aki ilyen szélsőségesen táplálkozik ne lepődjön meg ha felborul a szervezet műkődése. Az embernek szüksége van a szénhidrátokra. Persze a lassan felszívódóak a jobbak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!