16 kilót hogyan adjak le? 66 kiló vagyok 150 centi, nő.
Futópad biciklizni
Kaján változtass picit feher kenyér zsemle helyett teljeskiörlésű cuccok
Sok saláta
Hal rizs csirke tojás
Mozgásnak a legjobb, ha úgy csinálod, hogy kardió+erősítés.
Enni bármit ehetsz, fogyókúra szempontjából a mennyiség a lényeg.
Egyéni, konkrétan mi a jó... Amit ajánlott valaki ételek terén, az nem rossz tanács, de én kvázi sosem eszem azokat, amiket ajánl, a tojást kivéve. Rengetegféle jó étrend van, válassz olyat, ami hozzád közel áll. Szinte mindannyiunknak vannak ételei, amiről eszünkbe sincs lemondani. Szinte sosem muszáj.
Válts életmódot s mozogj valamit, olyat, ami megy és tudod csinálni. Nálam pl. esélytelen a kardió, úgyhogy nekem aerob és erősítő edzés van (már amikor). Futni is próbálok, de az a heti 5 percem nem sok vizet zavar. Ha neked megy a kardió, az remek, jót tesz a keringési rendszernek és elég rendesen éget kalóriát.
Ne várj fix receptet (vagy jó, tipikus testépítő szálkásító diéta, heti 3 teljes testes edzés, mellette biciklizés vagy futás, amennyi neked belefér), inkább a saját életmódodat próbáld jobbá tenni, akár drasztikusan, akár kis lépésekkel.
Köszönöm mindenkinek a tannácsot :)
Utolsó: azért mert nagyon dagadt a lábam és a vádlim és hogy ilyen kicsi vagyok nagyon gáz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!