Mit lehet tenni rossz közérzet ellen?
Részvétem. Nem sokat lehet tenni. Sok éve váltottam szénhidrátszegény étrendre s én is ismerem, milyen az, ha rosszul eszik az ember, bár én sosem enném meg azt, amit nem akarok, igaz, nem éltem diktatórikus családban s nem mindenki személyisége egyforma. NAGYON durvának tartom azt, ha valakik másra ráerőltetik az annak rossz étrendet :(
Nos, a szervezeted kapott némi sokkot, kiheveri, de sokat nem tudsz tenni, max. beszedsz valami szert, de ehhez nem értek, nekem a szódabikarbóna a maximum, túlevésnél, de a fenti esetben nem segít sokat. Ilyenkor én automatikusan extrém szénhidrátszegényen eszem és csak ilyenkor üres kávét iszom, mivel arra vágyik a szervezetem. Akkor meggyógyul, de még egy ilyen eset közel az előzőhöz még rosszabb hatású. De ha nincs ilyen gyógyszakasz, hanem folytatódik a sorozat, az különösen durva.
Jobb lenne, ha vigyáznál magadra s nem ennél olyat, ami rossz neked. Nem tudom, ezt hogy tudod összehozni, de direkt megmérgezni magam (mivel nekem ilyen érzés és mások is így nevezik sokszor), na én azt nem tenném.
Lehet mástól is, nem csak a szénhidrátoktól. A gyorséttermi kajákban sok minden lehet, ami megterheli a gyomrot...
Nálam is előfordul (igaz, saját akaratból), hogy kicsit túlzásba esek ch-dús ételekből, pl. vendégségben benyomok pár házi sütit. Nem szoktam kétségbe esni, általában másnap iszom egy bögre jó erős gyömbérteát, és sok húslevest eszem, ezektől gyorsan rendbe jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!