Reggelire teljes kiőrlésű toast kenyeret szoktam enni. Ez belefér a diétába?
Diéta=étrend=tervezett kajálások összessége...
A gumimaci is belefér, ha beletervezed.
attól függ.
Ha mondjuk glutén mentes diétán vagy és a kenyér búzalisztből van akkor nem.
De ha azt kérdezed hogy napi 2dkg kenyér belefér e egy fogyós diétába szerintem igen.
Van, akiébe belefér, van, akiébe nem. Van, aki bele tudná passzintani a kedvenc makróiba, de nem akarja, mert neki nem éri meg.
Ha ez neked fontos és egy jó napot tudsz tervezni így, eheted.
Köszönöm a válaszokat!
Igazság szerint a reggeli a legfontosabb mert az ad energiát a naphoz. Azért a halat reggelire kihagynám. Reggelire milyen ételeket ajánlotok amihez nem kell kenyér? Csak kíváncsi vagyok.
Nem mindenkinek a legfontosabb a reggeli, de persze sokaknak az.
Sok ételhez nem kell kenyér. Nekem pl. semmihez sem, de ott vannak a kásák, a túró sósan vagy édesen, sokan tudunk tojást enni kenyér nélkül, zöldséggel... Szimpatizálok a fehérjedús reggelikkel (már ha más eszi, mert nekem nagyon rossz a reggeli), akkor már rég nem jutott a szervezet aminosavakhoz, ha már eszünk, együnk azt is (van, aki sok fehérje nélkül jól sem tud lakni, annak különösen fontos ez). De persze az egyéni tapasztalatok felülírhatják ezt.
El tudom képzelni azt is, hogy valaki mondjuk mogyorót reggelizzen... Bármit lehet reggel enni, amit máskor, kinek mi tetszik.
ez rengeteg mindentől függ:
- az étel forrása, összetétele
- mit fogyasztasz mellé
- mennyi ideig rágod
- mikor és mennyit és mit iszol mellé
- fogyasztott folyadékmennyiség
- vércsoportod
stb..
ha itt üzenetben megválaszolod kapsz segítséget:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!