Terhesen cukorbeteg voltam, 160 g ch dietat tartottam, fogytam is vele ket kg-ot par het alatt (60kg-val estem teherbe, 70-el szultem). Mindennek 10 honapja, meg mindig szoptatok, 180 g ch-val nem apad a tejem. Odafigyelek arra, hogy melyik napszakban mennyit, lassu-gyors stb... Pontosan, mint a 160 g ch dietanal, csak kicsit tobbet. Zsirokat fogyasztok, kaloriat nem szamolok, de odafigyelek. A ch-n van a hangsuly. Masfel hete kezdtem, semmi nem ment le, nem mozdul a merleg, ugyanugy 73 kg vagyok (a szoptatas alatt feljott 6 kg). Mit csinaljak maskent? Aktivan sportolni nemtudok, de van egy mindennapos masfel oras intenziv seta (osszeszedem a tobbieket ovibol-sulibol).
2017. szept. 16. 18:54
1/4 anonim válasza:
Nekem 30 kiló plusszal 80 gramm alá kellett mennem a jóllakott fogyáshoz, de ez persze nem informatív számodra :D Kalóriadeficit kell, ennyi. Én is fogynék 500 grammal is, ha lemozognám...
Az intenzív séta már határozottan mozgás, az jó, csak akkor muszáj több, ha már keveset eszel és mégsem fogysz. Bár szoptatáskor nem ajánlják a fogyást, de ha mégis fogysz, az legyen nagyon, nagyon lassú... De utána kéne nézni, mert én a szoptatós anyák helyes fogyásához nem értek.
A lassú fogyásnál pedig legyél türelmes. Másfél hét eleve nem nagy idő, az is lehet, hogy fogysz.
2017. szept. 16. 19:00
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat! Annyit tudtam osszeolvasni, hogy 200-220 g ch kell a szoptatashoz, en kitapasztaltam, 180-al meg nem apad. Varom, hogy mozoghassak, de segitsegem nincs, es a kisfiunk mar csak egyszer alszik, amikor a gyerkocokert megyek, egyebkent meg egy matricababa. Cipelem a tiz kilojat. Erdemes lenne meg varnom? Vajon mennyi kaloriat vihetek be? annal figyelni kell a napi elosztasra? annyit tudok a dietetikustol, aki terhesen foglalkozott velem, hogy a zsir kimondottan jo, mert lassitja a ch felszivodasat. Nem eszek sokat, de reggelore lemegy a bacon neha...
2017. szept. 16. 19:07
3/4 anonim válasza:
Szerintem 180 g Ch rengeteg.
120 fölé nem mennék, pedig nem vagyok se cukorbeteg se semmi.
Én 85 g Ch-val tudtam lefogyni 25 kilót. 2 éve és tartottam.
Persze volt hogy kéthetente volt egy-egy napom amikor 125 körüli ch-t fogyasztottam. (főleg gyümölcsökből, gyümisalik, hogy feltöltődjenek a sejtjeim vitaminokkal)
Olyan is volt hogy kipróbáltam a ketogén diétát, 40-25 körüli ch-t fogyasztottam. 85-100 volt a zsír és két hét alatt lement 4 kiló.
De ne a semmiből kezdd el, 5 naponta vidd le 10 grammal.
2017. szept. 22. 12:36
4/4 A kérdező kommentje:
Nem fogom kockaztatni ilyen alacsony ch bevitellel a tejemet. Azota fogytam ket es fel kg-ot, nehezen, de beindult. Annyi ch-val amit te irtal es a napi negy-ot reszletben torteno 5 oranyi alvassal meghalnek. Valoszinileg ezert indul nehezen, kell az energia, raktaroz. Ha marad ez az utem, boldog leszek! ☺
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!