Fogyás sikersztori lifetilttel?
Szia!
Szülés előtt 60 kg voltam,162cm. Mikor teherbeestem 74 lettem,mikor hazajöttem a korházból a picivel,64. Ahelyett,hogy azt a plusz kilókat ledolgoztam volna,könnyebb volt zabálni. Megjegyzem,szülés előtt táblaszámra ettem a csokikat,mégsem híztam soha. Mióta szültem,elég ránézni 1 tábla csokira és hízok 3 kilót :D
Egyszer beindultam,h akkor én most lefogyok. Ekkor már 72 kg-t mutatott a mérleg. 1 hónap alatt 64re tornáztam magam,de szó szerint tornáztam,minden nap. Plusz,ebéd után nem ettem. Elmentünk 3 hétre nyaralni és mikor visszaértünk,70kg-ot nyomtam. Feladtam. Utólsg tudom,h rosszul csináltam.
Tavaly augusztusban rátaláltam a lifetiltre. November elejére leadtam 10kilót és szinte semmit sem mozogtam. Gyorsabb lett volna ha mozgok is mellé:)
Most 58kg vagyok,de már nem diétázok,vagy eszek onet,csak jobban figyelek. De megeszem a kenyeret és a krumplit is ha olyanom van,vagy azt a kedvenc túrós rétest is,lekopogom,még 1 kg sem jött vissza november óta. Nekem abszolut hatásos volt és a közösség is marha sokat dobott a kitartásomon.
Lényegében 12 kg-tól szabadultam meg pár hónap alatt. A plusz kilóktól meg 3 évig szenvedtem. Nem gondoltam volna,hogy valaha ennyi energiám lesz!
Gratulálok neked is:) Nagyon ügyes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!