Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » A fogyókúra alatt a tésztákat...

A fogyókúra alatt a tésztákat mivel lehet helyettesíteni?

Figyelt kérdés
Vagy durum tészta megfelelő? Pl.levesben? Vagy mit tegyek bele helyette? Semmit?
2016. jún. 16. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Én nem helyettesítem semmivel. Bár nem fogyózom, életmódot váltottam. Van, ami 2-3 év után hiányozni kezdett, a tészta pont nem, persze nem vagyunk egyformák.

Évi párszor galuska van a levesben (mandulából a legfinomabb szerintem), máskor semmi. A rizs is jó tud lenni.

Fogyni simán lehet egy kis tésztával, kinek mi fér bele. Nekem semmilyen (jó, maglisztesek esetleg, de ilyen flancokkal nem foglalkozom).

S akár csíkokra vágott palacsintát is lehet rakni a levesbe, fogyókúrán túl is, egyes helyeken ez dívik :) Palacsintát pedig szinte bármilyen típusú diétához lehet gyártani, bár szerintem sokat segít, ha a diéta megengedi a keményítőket.

2016. jún. 16. 22:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Tegnap pont kipróbáltam egy zabpelyhes palacsintát (zabpehely,víz,tojásfehérje kell csak bele). Azt hiszem azt fogom vékony csíkokra vágni és belerakni. Mégegyszer köszönöm! :)
2016. jún. 16. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:

google:

szénhidrátmentes tészta

utifűmag az alapja

2016. jún. 17. 08:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Teljes kiorlesu teszta, neha fer bele csak szerintem (legalabbis nekem szinte soha, de en nem vagyok nagy tesztas es ch szegenyen etkezem)

Lehet kapni fillereket zoldsegspiralt, ezzel teszta formajura tudod vagni a cukkinit, sokan ezt hasznaljak tesztahelyettesitonek. Szerintem ez a legjobb es legolcsobb alternativa.

Illetve lehet kapni paleo tesztakat is, ezek is jok, bar kicsit dragak.

A 0 kalorias nocarb tesztat nem ajanlom. Multkor probaltam, ragos es nekem nem jott be.

2016. jún. 17. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Cukkini spagetti

Egyebkent en mar 3 eve nem eszek tesztat... Az elejen fura volt, de most mar eszembe se jut! Csak kajakomat okoz a hasban betonná dagadó massza

2016. jún. 18. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!