Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Baj lehet abból ha minden...

Judit2310 kérdése:

Baj lehet abból ha minden nélkül csak joghurtot eszem?

Figyelt kérdés
Elég morbidnak tűnhet a kérdésem de ha végig olvassátok meg fogjátok érteni.Azért gondoltam erre hogy csak joghurtot fogyasztok a fogyásom érdekében mert én egy mozgáskorlátozott nő vagyokJárókerettel közlekedem ezzel viszont teljesen önálló vagyok de azért gondolom sejtitek hogy nem fogok tudni elkezdeni egyedül futni járókeret nélkül.Így a fogyásom egyetlen módja addig is amíg nem találok egy számomra alkalmas gyógytornászt addig csak az étel megvonás az egyetlen lehetőségem mert 160 cm vagyok és 70 kg.Nálunk pedig mindenki olyan hús ételekkel van megszokva ami nagyon kalória dús és kenyeret kíván maga mellé ezért abból én nem szeretnék már enni.Esetleg joghurt és gyümölcs párosítás?! Köszönöm válaszaitok.
2016. jún. 14. 06:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért a húsból csakis szárnyast, az így nem helyes, gondolom sovány húsokra gondoltál, de az kb ki is merül a csirkénél, pulykánál meg a vad madaraknál, a kacsa, liba stb durvább zdírtartalommal is tud rendelkezni, mint egy vágó malac...

+ a hal, marha, nyúl stb stb is mind jó húsok zsír szempontból...

2016. jún. 14. 13:55
 12/13 anonim ***** válasza:

ne egyél tejterméket!!!

Az emberi szervezet nem tudja megemészteni!

Puffaszt, sokszor a bőrre is rossz hatással van, savasít

2016. jún. 14. 13:57
 13/13 anonim válasza:
Én még az úszást tudnám javasolni, ha meg tudod oldani pl karúszókkal. Ha feltámasztod a lábad egy deszkára, nem is kell használnod, így tudod pihentetni mozgás közben. A diétára próbáld meg a családodat is legalább részben ráállítani, mert elég nagy a kísértés, mikor eszegeted a kis grillezett csirkemelledet salátával, körülötted meg falják a marhapörit. :) És minél előbb keress egy gyógytornászt, mert fontos, hogy az izmaid erősödjenek. Sok sikert, majd írj az eredményekről. :)
2016. jún. 23. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!