Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Baj lehet abból ha minden...

Judit2310 kérdése:

Baj lehet abból ha minden nélkül csak joghurtot eszem?

Figyelt kérdés
Elég morbidnak tűnhet a kérdésem de ha végig olvassátok meg fogjátok érteni.Azért gondoltam erre hogy csak joghurtot fogyasztok a fogyásom érdekében mert én egy mozgáskorlátozott nő vagyokJárókerettel közlekedem ezzel viszont teljesen önálló vagyok de azért gondolom sejtitek hogy nem fogok tudni elkezdeni egyedül futni járókeret nélkül.Így a fogyásom egyetlen módja addig is amíg nem találok egy számomra alkalmas gyógytornászt addig csak az étel megvonás az egyetlen lehetőségem mert 160 cm vagyok és 70 kg.Nálunk pedig mindenki olyan hús ételekkel van megszokva ami nagyon kalória dús és kenyeret kíván maga mellé ezért abból én nem szeretnék már enni.Esetleg joghurt és gyümölcs párosítás?! Köszönöm válaszaitok.
2016. jún. 14. 06:45
1 2
 1/13 anonim válasza:
82%
Szerintem ne vond meg magadtol ennyire az ételt,mert nem egészséges.Sajnos amikor fogyni akartam enis megvontam es alig ettem.Tanácsolni szeretném neked,hogy egyél,de figyelj rá,hogy mit.Pl:tojás,turó,csirke,zabkáda naturjoghurt stb A gyümölcs is nagyon jó,dr vigyázz mert sok benne a szénhidrát,de attolfüggően nyugodtan fogyaszd bár azt olvastam,hogy gyümit vacsizni már nemszabad ez nemtudom mennyire igaz.sok sikert kívánok!
2016. jún. 14. 07:10
 2/13 anonim ***** válasza:
A gyomor-bél rendszer telítéséhez emészthetetlen növényi rostok is kellenek, tehát ajánlatos hősterilizált korpával keverni a joghurtot. Emellett pedig sok rostos növényt.
2016. jún. 14. 07:20
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Igen,baj lehet. Nagyjából 10-12kg felesleged van. Ha csak joghurtot eszel,legyengülsz,a joghurtban szinte nulla kalória van. Plussz megvonsz a szervezetedtől egyéb vitaminokat,ásványi anyagokat. Ha ugyan azt eszed,mint a családod,csak kevesebbet,és kenyér nélkül,úgy is lemegy a felesleg.
2016. jún. 14. 07:21
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

1. Ahogy az elözöek írták, a csak joghurttól a súlyod ugyan kevesebb lehet - nem biztos -, de nem leszel formásabb vagy egészségesebb, éppen ellenkezöleg, még azt a kevés izmot is leépíted, ami van.

2. Attól, hogy nem tudsz futni (ez eleve butaság, hogy ez kell a fogyáshoz, mert igen sok embernek a futás csak árt, tönkreteszi az izületeit), még mozogni, sportolni tudsz, akár ülve vagy fekve is. Nemcsak lábad van, hanem a törzsed, karod is, és ezeket használva is sok energiát el tudsz használni.

3. Emellett mindenképpen egy normális étrendre van szükséged, ahol kellö mennyiségü fehérje és böven rostanyagok is vannak. A joghurt erre nem alkalmas. Nem ártana egy dietikussal konzultálni, mielött végleg tönkreteszed magad az ész nélküli koplalással - mert amit tervezel, az az.

2016. jún. 14. 07:31
 5/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem kezdtem még el semmit.Pontosan azért kérdeztem rá hogy ne kezdjek eszetlen dologba. Köszönöm a válaszaitok.

2016. jún. 14. 07:42
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

Még fekvő betegek is tudják az izmaikat edzeni, erre való a gyógytorna. Ha nem is tudsz lábra állni, de meg tudod feszíteni a lábizmaidat (mozgatás nélkül), azzal is lehet erősíteni a lábizmaidat. A tested többi részét pedig (ahogy fentebb is írták) tudod különféle számodra megfelelő gyakorlatokkal edzeni. Keress fel egy gyógytornászt.

A joghurt valóban nem a legjobb fogyókúrás étel magában. Zöldségeket, némi gyümölcsöt, tojást, húst (és halat), belsőségeket, dióféléket (ebből nem sokat) a hízás veszélye nélkül ehetsz, sőt egyél is. a fehérje-, rost-, zsírszegény és vitaminokban szűkös, egyoldalú étrend nagyon előnytelen hosszabb távon. 1-2 napos böjtöt viszont tarthatsz, erre jók pl. a zöldségek, zöldséglevek.

2016. jún. 14. 09:04
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

Ha járókerettel tudsz járni, akkor egy szobabiciklivel vagy ellipszis trainerrel is elboldogulnál szerintem.

[link]

2016. jún. 14. 09:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lelkes válaszokat jól esnek.Mivel ti ennyire segítőkészek vagytok,én is válaszolok a feltevéseitekre. Járókerettel tudok járni lábon teljesen önállóan és el is látom magam az összes lehetséges értelemben a segítségével.De azért a hegymászással nyilván nem próbálkozom :) .
2016. jún. 14. 09:49
 9/13 anonim ***** válasza:

Reméljük nincs tejallergiád mindenből megárt a sok

a joghurt jó fogyókúrás kaja de nem önmagában, zöldséget, gyümölcsöt sovány húst egyél hozzá.

2016. jún. 14. 12:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Kezdetnek csak ne egyél édességet, sütit, tortát, cukor nélkül idd a kávét , teát, ne igyál cukrozott ételeket.

Lehetőleg teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret egyél és kevés tésztát, a legkisebb zsírtartalmú tejet, húsból csakis szárnyast és sok zöldséget, gyümölcsöt, de ne cukrozd meg őket egyáltalán..

2016. jún. 14. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!