Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 2 evőkanál olívaolaj egyszerre...

2 evőkanál olívaolaj egyszerre okozhat bármilyen problémát?

Figyelt kérdés
2016. márc. 29. 18:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Gondolom, van, akinél igen, nem mindenki bírja a tömény zsírt. No igen, ezt így önállóan etted vagy ételben? Az is számít.

De ha nem érzel gondot, akkor nincs, rendes étel, a tested feldolgozza.

2016. márc. 29. 18:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasmenést, de az epéd is megfájdulhat tőle. Mindez az egyéni érzékenységtől függ.
2016. márc. 29. 18:58
 3/10 DarWinHUN válasza:
Nem marad üres kezed.
2016. ápr. 1. 16:36
 4/10 anonim válasza:
Hasmenésnél nem hinném, hogy komolyabbat okoz. Esetleg ha valamelyik összetevőre allergiás.
2016. ápr. 3. 20:53
 5/10 A Tengerész ***** válasza:
Egyénfüggő. Van olyan akit néhány csepp is megfosat.
2016. ápr. 4. 07:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen ilyen nagy mennyiségben viszed be az omega6-olajat,zsírt,omega3-at pedig nem,akkor aszerint,hogy melyik szerved a leggyengébb ebből a szempontból,betegségek alakulhatnak ki,a paletta széles,pl.szív-és érrendszeri betegség, depresszió,skizofrénia,autoimmun betegségek,cukorbetegség,stb. Gyerekeknél epilepszia,hiperaktivitás,autisztikus tünetek,stb.
2016. ápr. 6. 20:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Már nem használok ennyit, ez is csak pár nap volt. Napi 1 ek. olíva- és 1 ek. lenmagolajat használok. Mellette pedig vajat.
2016. ápr. 7. 07:11
 8/10 anonim ***** válasza:
A lenmagolaj tévesen van elismerve,hogy jó omega3 forrás,nem az!A molekulalánc felépítése miatt nem hat kedvezően.Én is azt fogyasztottam,míg nem tudtam,hogy nem jó.
2016. ápr. 9. 22:15
 9/10 anonim ***** válasza:

2 ek az nagy mennyiség? :O

Nemá, annyit én simán megeszek salátával egy evésre :) Az omega 6-ra is szükség van, és azon kívül még egy rakás hasznos anyag van benne. Mellette nem árt bevinni egy kis halolajat is (omega3, EPA/DHA forrás gyanánt), de amúgy nem egészségtelen. Főleg, ha valaki nem fogyaszt semennyi étolajat, margarint stb. És nem hiszem, hogy bárkinek emésztési problémát okozna, még akkor sem, ha magában eszi meg ezt a hihetetlenül óriási mennyiséget...

2016. ápr. 11. 23:42
 10/10 anonim ***** válasza:

#9: Egy éve én se tudtam, hogy van, akinek ennyi is sok, de úgy tűnik, ez a helyzet. Most már úgy gondolom, elég sok ember kibukna 2 evőkanál olajtól magában... Még nekem sem lenne nagy élvezet, persze bajom nem lenne tőle. Ételben más s ott azért a legtöbben azért megszokták az ekkorka mennyiséget.

Én 2 kanál cukortól lennék rosszul, más 2 kanál zsírtól. Nekem hihető.

2016. ápr. 12. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!