Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mi a véleményetek az utifű...

Mi a véleményetek az utifű maghéjról?

Figyelt kérdés

Suriteshez alkalmazom, tetszik, hogy a felszivodo szenhidrattartalma elhanyagolhato es keves benne a kaloria is.

Viszont tomeny rost ugye az egesz. Ebbol nem lehet gondom?

2016. márc. 29. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Maximum meghajt. Nekem nagy kedvencem. Használd nyugodtan!
2016. márc. 29. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem finom, drága... Van itthon, mert néha hasznos, de különösebb véleményem nincs róla, akármeddig elvagyok nélküle.

Nem tudom, mennyit használsz belőle, én keveset, ami nem lehet valami sok rost. De amikor lenmag-útifű zsemléket ettem, akkor sem aggódtam, igaz, nem volt mindennapos az extrém magas rostbevitel ;)

2016. márc. 29. 16:30
 3/3 anonim válasza:

Túlzásba vinni ezt sem szabad, ugyanis a sok rost puffadást okoz, és jelentősen megnöveli a széklet térfogatát. Nagy mennyiségben gátolja egyes tápanyagok felszívódását is. Komoly bajod mindenesetre nem lesz tőle, de a mértéktartás a biztos :)

Egyébként jó kis cucc az útifű maghéj, tényleg jó sűrítéshez, én pl túrógombócba, falafelbe és sütikbe is rakok néha állományjavítónak, szépen összetartja a kis gombócokat.

2016. márc. 29. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!