Éva1986 kérdése:
Túl sok reggelire a fél kg görög joghurt?
Figyelt kérdés
Borzasztóan éhes voltam, és megettem fél kg görög joghurtot reggelire aszpartám porral (tudom, hogy egészségtelen) Szerintetek ez túl sok? Annnnnnyira finom volt!2016. márc. 3. 12:16
1/3 anonim válasza:
Soknak nem sok, illetve honnan tudjam, hogy neked sok-e?
Legalább volt benne fehérje, mert a joghurt elég szegény benne, de fél kiló már valami.
Nem mondom, pár tojással sokkal tápanyagdúsabban megoldhattad volna, de ha neked jólesik, én nem szólok bele. A joghurt nálam a "jobbára ártalmatlan, bár túl közel esik a tejhez és alig van benne valami" kategóriába tartozik. Én nem enném, de ez mit sem jelent. A tejnél azért szerintem jobb.
2/3 anonim válasza:
Értem én, hogy nagyon finom volt, csak ez így nem túl kiegyensúlyozott reggeli. Feleannyi joghurt és gyümölcs, valamint olajos magvak, zab, stb. táplálóbb lett volna szerintem. (Bár akadnak olyan táplálkozási irányzatok is, amelyek szerint nem jó ezeket összepárosítani, sőt, olyanok is, amelyek szerint a joghurt, mint olyan nem embernek való táplálék, de ebbe most ne menjünk bele, mert hosszú lesz. :)
3/3 anonim válasza:
Ennyi erovel csinald meg az en husveti szendvicsem es ed azt is jobb 1 tojas kolbasz szalona annyi fele sajt amennyit otthon talaltam 1 paprika 1 paradicsom meg kenem az egeszet korozottel ja meg csemege uborka kigyo uborka ez is finom meg se eszem 2-3 eve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!