Ez így mennyi szénhidrát?
Egy napi étkezésem:
Reggeli: 1kávé pici tejjes és édesítőszerrel,egy szelet rozs kenyér vajjal,2 szelet felvágott pl parizer,1 szeletsajt az trappista és 2 levél saláta.
Ebéd: 2 comb sült csirke ez vagy hagymásan ízesítve vagy éppen lecsósan vagy csak sima fűszerrel
Vacsi meg ugyan az mint a reggeli. Ezzel az étrendel lehet fogyni?Most raktam le a fehér kenyeret és heyette rozs kenyeret eszem meg a cukrot is helyettesitem édesítőszerrel plusz napi szinten tornázok. Köszönöm a válaszokat, egy anyuka :)
www.kaloriabazis.hu
Itt ki tudod számolni, hogy hány kalória, ha nagyon érdekel.
Egyébként szerintem minden csomagoláson rajta van, hogy az adott mennyiségből mennyi a szénhidrát. Szóval annak is utána tudsz nézni.
Ez így nagyon rossz. Semmi zöldséget nem eszel. A parizer feldolgozott moslék. A sajt elég zsíros, ahogy a csirke comb is. Ha kalória mínuszban vagy, akkor fogyni fogsz,de valószínűleg nem zsírból, főképp ha vacsira is eszel ch-t meg zsírt is bőven.
Ezt javaslom, hogy nézd át: [link]
Ahogy írták, ezt nem lehet megmondani, de nem lehet sok a ch. Csak a reggeliben van kenyér, ugye? Én ott sem enném s a parízer ipari hulladék, a tej sem az igazi, az édesítőszered nem tudom, milyen, de én elég kritikus vagyok, neked attól még ez megfelelhet (bár a parízer...).
De az ebéded és a vacsorád remeknek látszik. Kevés ch (sokak nem is bírnák ennyivel), fehérje, kis zsír, opcionálisan zöldség, brilliáns.
Az a helyzet, hogy napi egy szelet kenyérrel mint valamirevaló szénhidrát, bizonyára zsírosabban kellene enned, gondolom, a csirkecombokhoz nem használsz dekákat... Bár ha nem nagy a kalóriaigényed és sok a fehérje, lehet, hogy jó ez, ezt nem tudhatom, nincs elég adat.
Szia! Én terhesen cukros voltam, így szénhidrát diétát kellett követnem. Nem is híztam sokat, és amikor beállt a tej mennyisége ugyanerre a diétára álltam vissza. Nekem használt. Amit itt leírtál nagyon kevés ch max 100g szerintem, de ez nagyon függ a mennyiségektől (mekkora szelet a kenyér, mennyi a lecsó, hagyma, mennyi tejet teszel a kávéba)
Én azt javaslom nézd meg a 160g-os ch diétát, vagy esetleg a 140-eset. Ezeknek az a lényege, hogy napi ötszöri étkezésre osztod ezt az adag szénhidrátot. Megadott időben megadott mennyiségű ch. Nem fogsz éhezni, viszont rá leszel kényszerülve, hogy gyümölcsöt, zöldséget is egyél, és lesz energiád is.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!