Megállt a fogyás, kérlek nézzétek meg és adjatok tanácsot, min javíthatnék?
2016.01.01-jén kezdtem, amikor 69,7 kg voltam. 23 éves lány vagyok, ülő munkát végzek. Ekcéma miatt, orvosi javaslatra elhagytam a lisztet, cukrot, késztermékeket az ekcémám l is tűnt. Otthoni Cindy Crawford tornával (kb. heti kétszer) 01.30-ra lefogytam 63,8-ra. Egy napi étrendem így néz ki:
Reggeli omlett 3 tojásból vagy gyümölcs turmix, ebéd: hus salátával, vacsora túró joghurttal.
Az a probléma, hogy 02.01 óta elkezdtem aerobicozni heti háromszor. És érzem, hogy a testemnek nagyon jól esik a mozgás, viszont a mérleg mostanában 64,1-et mutat.
Egyetem alatt igen sokat aerobicoztam, ortopéd orvos szerint nőkhöz képest szép izomzatom van, (amit sikerült ügyesen hájjal elfednem.)
Az álomsúly 55-58 kg között van. Van ötletetek, mitől indulhatott el felfelé a súlyom?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, mindenkit pozitívan értékeltem. Mintaétrend volt, hogy lássátok, nem pizzán/spagettin/sült krumplin élve akarok fogyni, ahogy sokan.
Ezt az étrendet szeretném követni a továbbiakban is, mivel a bőrömnek ez szimpatikus az ekcéma miatt, persze, ha elértem a régi testsúlyom, növelem a mennyiségeket.
Magasságod?
Az étrended jónak tűnik, nem kell pici semmi étkezéseket tartani, sokan attól csak éhesek lennénk, semmire se jó. Ha mindennap eszel rendesen, nem éhezik a tested, nem kell folyton enni.
A mennyiségről mit sem tudunk, így arra nem lehet reagálni. 1 hónap alatt 6 kiló nem sok, mivel könnyen lehet, hogy az elején víz is ment le.
1-2 kilóval nem kell foglalkoznod, a testsúly ingadozik, főleg a vízmegkötés miatt, de a salakanyag is több/kevesebb lehet, ha mást eszel egyik nap...
foggalmad sincs róla hogy mennyi lenne az ideális testsúlyod, miőből jön ez az 58 kg,? azt hiszed hogy akkor ilyen súlynál néznél ki jól? testzsír% mérés!!!! ezt kéne eröltetni és lehet rájössz, hogy jobb ha csak 60 61 kg vagy! mindenesetre nem vagy okos
most tényleg az a nyomorod, hogy 63,8 kg helyett 61,1 a súlyod? szerinted ha kicsit is dehidratált vagy nem változik? van hogyha nem iszom normálisan egy nyárni napon és csak egy órácskát kirándulok a kerületben bringán is 2 kg al vagyok könnyebb mint kellene.... gondolkozz el, lehet nem kakáltál két napja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!