Diéta alatt reggelire sok 2 alma,40-50g zab,3 deci tejjel?
Figyelt kérdés
Az ebédem natúr pulykamell párolt zöldségekkel, és a vacsorám is hasonló lesz. Ennek tükrében sok a reggelim?2016. jan. 26. 09:54
2/9 anonim válasza:
Nem sok, főleg ha azt nézem mit fogsz ma még enni. Ez igy egesz napra kb 700 kaloria, koplalas kategoria.
3/9 anonim válasza:
Kevès. Figyelembe véve az egèsz napi adagodat. 1200-1500 kcal legalàbb legyen meg 1 nap.
4/9 anonim válasza:
Szerintem meg pont jó, bár én az egyik almát inkább a nap második felére tartogatnám. Pl uzsonnára.
5/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elfelejtettem irni hogy természetesen tizorait és uzsonnát is fogyasztok. ( Pl. Valamilyen gyumölcsöt, zöldséget,egészséges harapnivalót) :) köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 26. 15:00
7/9 anonim válasza:
Úgy is kevésnek tűnik, 1-2 gyümölcsben nincs valami sok kalória (kivéve az ananászt és a dinnyét, mert azok elég nagyok :D), a zöldségekben pedig főleg kevés.
A fehérjét meg kell nézni, elég-e (nem tudom, mekkora adag húst eszel), s persze szükséges a zsír is.
8/9 anonim válasza:
Egyébként mégis hány éves és mekkora?
9/9 anonim válasza:
Kaloriat zekintve a reggeli jo, kiegeszitve normalis mennyisegu 4 etkezessel oke. De ha egeszsegugyi okolbol kell ch szegemy diefat tartani ugy kicsit sok a reggelire ennyi ch. Tudom azt mondjak sokan egybol felkeles utan byomjal magadba zabkasabol ch-t de ez hulyeseg reggel nagyon erzekeny az inzulinhaztartas erdemes egy ket orat varni a reggelivel hacsak nem vagy ehes. Ha ehes vagy ehetsz. Viszont5 dkg zabpehely az mar 30g ch a 2 alma az 20-30g reggelire 30 got ajanlabak de a plusz gyumolcs meg belefer. A tej viszont a 3 deci meg 15 g ch-val megtolja igy a reggelid kb 75 g ch ami egyszeri etkezeshez sok, foleg hogy kora reggel sokkolod a szervezeted a cukorral meg ha a fele az lassu felszivodasu is. Probald ki a zabkasat vizzel azerintem meg finomabb is es max a kaveba tegyel 1 decit. Es akkor csak egy almat egyel es inkabb egyel meg tízóraira eggyel tobb almat akkor mar jo az inzulinerzekenyseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!