Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Így vissza fogok hízni?

Így vissza fogok hízni?

Figyelt kérdés
3 hónapja diétázom és sikerült lefogynom 9 kg-t. Még szeretném a maradék 4et leadni,de ebben a hónapban kb 3-4 csalónapot is tartottam,amit egyébként a diéta alatt soha. Első csalónapon kb 2 hete "csak" 3 müzliszeletet ettem meg és egy lekváros kekszet, 2. csalónapon kb egy hete: egy kiflit és 2 csokit.. tegnap előtt is kb 3 müzliszeletet..ma pedig egy fél pizzát :( Nagyon lelkiismeret furdalásom van.. vissza fogom hízni a leadott kilókat? :/ Ha tovább folytatom a diétámat és a sportot,akkor nem hízok ezektől a dolgoktól? Mennyire zavartak be ezek a diétámba?
2015. nov. 19. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem ketogen dieta,akkor csak lassit / megallitja arra a napra (kb) a fogyast.csinald tovabb,es fogyni fogsz tovabbra is.
2015. nov. 19. 21:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Ennyitől nem tudod visszahízni azt, amit az előző 10 napon fogytál, sőt, kalóriadeficitben ezek sem tudnak hizlalni, persze a test működése bonyolult s bekavarhatnak.

Elég egyszerű a dolog: figyeld meg, visszahízod-e a kilókat ilyen stílusban, s ha igen, ne csináld... Bár igazából eleve ne csináld, de ha nem tudsz ellenállni, akkor az efféle tanácsok mit sem érnek.

Én mindig kilengésekkel fogytam, s nem bántam a lassabb fogyást, a fő, hogy ne érezzem magam túlságosan beszorítva, ha elkap a rebellis hév. De egy jó életmódváltásba beleszokik az ember s maximum csak néha leng ki...

2015. nov. 19. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Én reggel szoktam "csalni" max délig, este meg éhesen fekszem le, fogyni lehet tőle. És így lelkiismeret furdallásom sincs. De ha este benyomok egy nagy adag nachos chipset, popcornt, pizzát, és egy kis sütit is hogy legyen édes, akkor az gáz, de azt se hízom azonnal fel, csak ha ez a tendencia így marad. Ha csalsz, akkor sportolj rá többet. ;)
2015. nov. 20. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!