Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Fogyókúrázna velem valaki?...

Fogyókúrázna velem valaki? (kérlek olvasd el)

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó hogy kellene valami vagyis valaki húzóerő, sorstárs, aki ugyanolyan cipőben jár mint én! 160 cm és 75 kg vagyok! Igaz 44 éves és 3 gyermek édesanyja de ugy érzem ez nem jogosít fel arra hogy elhízott anyuka legyek :)!!! Világ életemben a kilókkal küzködtem...lehet a genetikára fogni, DE én imádok enni és imádom az édességet, tehát nem az a nyavalygós fajta vagyok aki azt mondogatja hogy "dehát semmit nem eszek, ránézek a kajára és már rám is jönnek a kilók..." Nahát én tudom miért vannak rajtam a kilók! A jóízű kajálásoktól. Édesre sós, sósra édes....néha olyan falánksági rohamaim vannak hogy huuuuha! Aztán elolvastam NORBI új könyvét és rájöttem hogy én is szénhidrát függő vagyok. Ha nem eszem valamilyen formában szénhidrátot, szabályszerűen elvonási tüneteim vannak, de valahogy muszáj lesz megállni. Pár éve lefogytam Norbi módszerével 14 kg-ot. Aztán jött a 3.terhességem és most megint kellene az az elszántság ami 3 éve volt, de valahogy nem jön. Arra gondoltam ha lenne még velem valaki vagy valakik és beszélgetnénk és buzdítanánk egymást, talán könnyebb lenne. Mi a véleményetek? :)

2015. szept. 30. 09:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ma 21:16. Rendben, Norbi leleplezte a gonosz élelmiszergyártókat.

Norbi negyed kanál cukor nevű termék összetevői: 99 %cukor, 1% szukralóz vagy mi...volt.

A csodanorbiliszt legalább fele fehér lisztből áll, ugyanígy a péksütik, sütik, tészták.

Ezek norbi szerint a szánkhoz se érhetnek. Most akkor?

2015. szept. 30. 21:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki vette a fáradságot elolvasta a kérdésemet és írt! Nagyon aranyosak vagytok! Már a második nap és bírom bűnözés nélkül. Nekem ez nagyon nagy szó, ha még bírom igy pár napig akkor mondhatom azt hogy na akkor most elindultam egy uton. Mivel egyszer már végigcsináltam úgy érzem hogy most is sikerülni fog. Sajnos az edzés 3 gyerek mellett (1 éves a pici) a háztartás, főzés + munka mellett kivitelezhetetlen. Talán majd eljön az az idő is hogy el tudok menni a férjemmel edzőterembe....ő rendszeresen jár. Addig meg marad a napi séták meg a napi biciklizés. Az is több a semminél.... :)
2015. okt. 1. 12:28
 13/17 Krisz85 ***** válasza:
nem nem , nem azt írtam, hogy Norbi jó, meg a Norbi update termékek jók, pont ezért utaálom, mert nem azok /szövegértésből hányas voltál a suliban?/ hanem azt hogy közérthető nyelven leplezi le az élelmiszergyártókat, és hogy milyen türkköket alkalmaznak, persze közben promózza a saját termékeit, de aki ettől el tud vonatkoztatni és kiszűrni abból a könyvből a lényeget az megért, minden más Norbival kapcsolatos dolgot szakmaiatlannak tartok, és szerintem csak a pénzről szól.
2015. okt. 1. 20:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Legy szives kerdd meg a ferjed, hogy hagyjon ki egy edzest es azon az esten o gyerekezik, te pedig elmesz edzeni. Mit szolna hozza? Ezen 1 alkalomra szervezz be egy edzot es o mindenben segiteni fog. Sok sikert es kitartast!
2015. okt. 2. 13:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mindig reggel megy munka elött edzeni a férjem, de ő is sokszor kénytelen kihagyni mert vagy több a munka vagy mert olyan hulla fáradt hogy nem tud korábban kelni. Az esték olyan sürüek hogy ha itthon van jobban szeretünk végre együtt lenni....hát igen....talán majd eljön az az idő amikor könnyebb lesz elszabadulnom, addig meg marad a fogyi. Ez a harmadik nap és még nem bünöztem!!!! :))))Nálam ez nagy szó :P Köszi a biztatást
2015. okt. 2. 16:21
 16/17 A kérdező kommentje:
Mint mindig (legalábbis a legtöbbször) most is elhasaltam.....5 napig bírtam :((((( Komolyan mondom elkeserítő :(((((((
2015. okt. 9. 10:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Az nem is olyan vészes. 5 nap, most kilengés, miért ne folytathatnád holnap újra? :)
2015. okt. 9. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!