14L 165 cm 59 kg?

Figyelt kérdés

Sportos alakom van, de van egy kis "felesleg" amit le szeretnek dolgozni. Heti 3x futok de kene melle valami mert ez igy nem jo. Ne mondjatok h menjek konditerembe mert az nem megoldhato.

Ezen kivul az etrendem:

Reggelire zabpehely tejjel

Tizorai: 2szelet barna kenyer valami gyumolccsel

Ebed: hus+zoldseggel koret nelkul , vagy valami tesztafele.

Vacsora: rantotta vagy valami tojasos etel.

Ha delutan megehezem gyumolcsot eszek.

Ez igy jo?miben kene hogy valtoztassak, illetve mint edzek meg a futas melle?

2015. aug. 27. 10:32
 1/2 anonim válasza:
Szerintem az étrendeden nem nagyon kell változtatni, esetleg még rádolgozhatsz otthon azokra a területekre ahol a felesleg van.
2015. aug. 27. 12:15
 2/2 SugarCat ***** válasza:
Ha beszerzel otthonra súlyzókat és lábsúlyt,máris emelheted a tornák intenzitását.Nézz szét az interneten,rengeteg videót találsz pl kardió edzésre,nem kell feltétlenül terembe menned.Az étrended jónak tűnik,tízóraira mondjuk ehetnél még szerintem egy kis csirkemell sonkát a barna kenyerek mellé,ebédre pedig ha neked belefér,szerintem a bulgur/barna rizs/köles stb. köreteket sem kell mellőznöd.
2015. aug. 27. 18:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!