Ez jó fogyókúrás ebéd és vacsora salátával?
Tepsiben sült sajtos hal
Hozzávalók:
30 dkg filézett hal
10 dkg ementáli vagy trappista sajt
5 dkg margarin
4 dl tejföl
4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál liszt
2 db tojás
2 evőkanál pirospaprika
1 evőkanál bazsalikom
ételízesítő
őrölt fehérbors
A halakat dörzsöld be ételízesítővel, borssal és bazsalikommal. Egy jénai tálat kenj ki vajjal, és helyezd bele a húst. A tejfölt a tojással, a liszttel, a zúzott fokhagymával, a pirospaprikával keverd simára. Ízlés szerint borsozd, illetve szórj bele ételízesítőt. Előmelegített sütőbe tedd be. Amikor a hal már majdnem puha, vedd ki, szórd meg sajttal a tetejét. Tedd vissza, és hagyd, hogy rápiruljon a tetejére.
Szerintem ez felesleges.
A halra nem kell semmi csak só, bors, és úgy natúron süsd meg vagy párold. Ha kész, akkor citromlével megspriccelheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!